Zöldipari Percek a Malagrow-val!

Az utóbbi években a fenntarthatóság vagy a társadalmi felelősség (CSR) fontosságának növekvő felismerésével a vállalati szektorban is kezd teret hódítani az ökológiai lábnyom (és/vagy karbon lábnyom) számítása, elemzése, valamint a törekvés arra nézve, hogy ezeket csökkenteni próbálják.

A hulladékkezelés, mint téma a legtöbb szervezet, vállalat mindennapi működését érinti és igen izgalmas tud lenni. Ráadásul, szorosan összefügghet az általunk kibocsájtott ökológiai lábnyom összetételével. Gondoljunk csak bele, hogy napjainkban a vállalati tevékenységek következtében egyre nagyobb mennyiségben képződik hulladék, amelyek különböző fajtájúak, összetételűek. Ezek a hulladékok ártalmasak a környezetünkre és egészségünkre, ezért valamilyen módon kezelnünk kell őket. Nagyon sok pozitív hatással jár, ha az általunk termelt, nem kívánatosnak gondolt hulladékot megfelelő módon kezeljük. Pár példát említve ide sorolhatjuk a helymegtakarítás, a rendezettséget, a kevesebb CO2 kibocsájtás és végül, de nem utolsó sorban a hulladékkezelés során felmerülő költségek csökkentését.

A Trend-FM rádió Zöldipari percek riportsorozat novemberi vendége a Malagrow Waste ügyvezetője Malatinszki Gergely volt.
Riportból megismerhetik a Malagrow történetét, működését. Továbbá, hogy manapság mi jelent problémát a hulladékkezelés területén és ezek a problémák hogyan oldhatóak meg könnyedén.

A riport az alábbi linken érhető el:
https://kszgysz.hu/szovetsegi-hirek/zoldipari-percek-a-trend-fm-en/malagrow-kft-ertek-a-hulladekban

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keresse bizalommal értékesítő kollégánkat, Bozsó Lászlót!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető

Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja