Tekintsen át néhány esetet az elmúlt időszak beüzemeléseiről!

2020.02.05 | Hírek

Story #1

Hulladékkezelő partnercégünk egy autóipari beszerző cég esetében – amely már közel 10 éve használ Strautmann gépet telephelyén – ismét a mi segítségünket kérte a hulladékkezelési gondok megoldása érdekében. Számukra nem volt kérdés, hogy az újonnan felmerülő problémára most is egy Strautmann gépet válasszanak. A Malagrow Kft. által ajánlott BP28-as nagybálázó természetesen most sem okozott csalódást.

Story #2

El tudja képzelni, hogy ez a bála ömlesztett állapotában mekkora helyet foglalt el?!
A BP28-as bálázógép használata előtt a képen látható kartonhulladékot közel 4 darab 5 m3-es konténerben tárolták, amely egy panellakás nappalijának jelentős részét beterítené.

Story #3

Egy fürdő vezetőségének elege lett a fürdő területén felhalmozódott hulladékból és a rendezetlen környezetből. A konténereket heti háromszor ürítették és sokszor még így is a konténer mellé került a nemkívánatos hulladék, amelyet természetesen ebben a formában nem szállítottak el. Az általunk ajánlott RC 1100-as gép használatával többé nincs ilyen problémájuk.

Story #4

Egy energiaitalgyártó partnercégünknél már tarthatatlan állapot alakult ki a selejttermékek feldolgozása miatt. Ez nem csupán esztétikailag jelentett problémát, hanem munkavédelmi szempontból sem volt megfelelő. Mi erre az esetre is találtunk megoldást, az elhelyezett LiquiDrainer gépünk azóta is tökéletesen működik.

Story #5

Vannak esetek, amikor a helyszíni adottságok még a tapasztalt kollégáinknak is feladják a leckét. Jelen esetben Magyarország egyik piacvezető kiskereskedelmi áruházláncának alagsorába kellett elhelyeznünk a közel 3 tonnás ALB automata betöltésű bálázógépünket. A művelet az alacsony belmagasság mellett azért is volt nehézkes, mert ezt a viszonylag nehéz és nagy gépet el kellett fordítani ahhoz, hogy az ajtónyíláson keresztülvigyék. Kollégáink egy egyedi, speciálisan erre az esetre gyártott szerkezetet használtak, amellyel a gépet be tudták varázsolni a végleges helyére.