Tekintsen át néhány esetet az elmúlt időszak beüzemeléseiről! #2

2020.02.14 | Hírek

Story #1

Figyelem! A következő képek a sörbarátok lelki nyugalmának megzavarására alkalmasak.

Magyarország egyik vezető sörgyártója is az LD mellett tette le a voksát, ezzel ürítik ki a selejt, túltöltött sörös dobozokat. Egy perc alatt több mint 8 db 24-es tálca sört választ külön a dobozától.

Story #2

Dupla dinamit: megszokott kombo a gyártásban a karton Baletaineres automata bálázó kezelése mellett az MK1100 használata fóliára. A BT akár bentre is jól elhelyezhető mert csak kb. 5m hosszú.
Aki időben kapcsolt és már megoldotta a karton bálázását, az az idei nagyon alacsony karton átvételi árak mellett is számíthat a hulladék biztonságos átvételére és a préskonténeres megoldással összehasonlítva jelentős bevételekre tesz szert.

Story #3

Egy jelentős magyarországi bor termelő és kereskedő fontosnak tartja a rend és tisztaság fenntartása mellett azt is, hogy a hulladék szállítása üzemen belül is kis munkaerővel történjen. Ezért 2 db BP28 bálázót is telepített a fólia hulladék keletkezésének közvetlen környékére.

Story #4

Legtöbb helyen kartonra használják a BP28 bálázógépet, és jó eredményeket is érnek el a 320-350 kg-os bálákkal, de a vegyes műanyag hulladék (pl. alu fólia) is jól bálázható. Akár 20-30 big-bag zsáknyi laza fólia ad ki egy bálát.