Számos esetben előfordul, hogy takarítással, kertrendezéssel foglalkozó partnerink azon elvárással szembesülnek, hogy az eddig biztosított szolgáltatásaik mellett az adott partnereik hulladékkezelését is meg kellene oldaniuk a hosszú távú további együttműködés érdekében.
Biztosan állíthatjuk, hogy e kérések teljesítésében cégünkre számíthatnak partnereink, ugyanis széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk az intézményi és ipari hulladékkezelés terén is. Az esetek túlnyomó többségében egy megfelelően kivitelezett szelektív hulladékkezelési rendszer -a gyűjtéstől a szelektált és abból visszamaradó hulladékok kezeléséig – tökéletesen megoldja e problémát.

A rendszeresen keletkező hulladékok megfelelő szelektálásában Knapzak zsákos gyűjtőrendszerünk – kiegészítve új PETman és CANman termékeinkkel – nyújt praktikus megoldást, míg a szelektált hulladékok kezelése tökéletesen és rendkívül egyszerűen megoldható egy vagy többkamrás bálázógépeinkkel, és a visszamaradt kommunális hulladék is tovább tömöríthető hulladékpréseink segítségével. Így az újrahasznosítható hulladékokból származó bevétel növekedése mellett, a kommunális vegyes hulladékok elszállításából adódó költségek is lecsökkennek.

Amennyiben partnereink e rendszerek kezelését megfelelően végzik, praktikus megoldásokkal bővíthetik szolgáltatásaik palettáját.

Szakértőnk tollából:

Bozsó László

 

Bozsó László
Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető
Telefon: 06-30/454-0008
Email: bozso.laszlo@malagrow.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkoztál!