Siker, pénz, csillogás! – Malagrow Waste

2020.09.23 | Hírek

Siker, pénz, csillogás! Elcsépelt szavak ezek, de mit tegyünk, ha ezekkel tudom jellemezni legjobban a Malagrow Waste rendszereit! Igen, a hulladékkezelésben is beszélhetünk rendszerekről, méghozzá olyanokról, amiket teljesen személyre lehet szabni!

Vegyünk néhány példát!

Nézzünk egy céget, ahol 3-4 tonna kartonpapír és 1-2 tonna fólia hulladék keletkezik havonta, a telephely több pontján. Ideális esetben a hulladékok keletkezési pontjához minél közelebb kell elhelyeznünk a tároló rendszereket. Fólia esetében ezek speciális zsákok, légies tartókereten. A rendszer neve Knapzak.

FÓLIA:

A Knapzak minden szempontból ideális a fólia hulladék gyűjtésére! Anyagát tekintve olyan anyagból készül, ami összebálázható a beletöltött hulladékkal együtt, tehát egy plusz művelet árán, tömörítés előtt nem kell üríteni a tartalmát. A Knapzak zsákok perforáltak, így a levegő könnyedén tud távozni, amikor megtöltjük. Ennek a tulajdonságának köszönhetően akár háromszor több hulladék is elfér benne, mint egy hagyományos gyűjtőzsákban.

Betölthető mennyiségek fóliából a Knapzak zsákokba:
200L: 6-8  kg
400L: 15-20 kg

Tehát, ha fólia hulladék, akkor Knapzak!

PAPÍRKARTON:

A papírkartont egyszerűen beletesszük egy Strautmann BP4 Compact bálázóba, amellyel a térfogatát hozzávetőlegesen a negyedére csökkentjük! Így a karton kevesebb helyet foglal el és az összevágásával vagy az udvarra szállításával sem kell foglalkoznunk! Ideális esetben a Strautmann BP4 Compact képes akár 40-60 kg-os papírbálát is készíteni, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gép ennyi hulladékot tud tárolóként, magában őrizni.

Ez az egyik legegyszerűbb rendszer, amit kínálunk ügyfeleink számára. Megoldást jelent a papír és a fólia hulladék kezelésére egyaránt.

És hogy mi az, amit a Knapzak és a Strautmann BP4C használatával nyerünk?
Siker, pénz, csillogás és pluszban egy kis hely, amiből soha nem lehet elég!

SIKER: ez már az összefoglaló neve annak, amit a Malagrow Waste kínál ügyfeleinek a hulladékkezelésben.

PÉNZ: a hulladék térfogatának csökkenésével az elszállítások száma jelentősen csökken, így pénzt spórolhatunk. A munkaerőnek nem kell azzal tölteni a hasznos idejét, hogy a papírhulladékot szétvágja, összetapossa, hiszen ezeket a feladatokat elvégzi a bálázógép!

CSILLOGÁS: A kartonbáláknak és a Knapzak rendszerben gyűjtött fóliának köszönhetően ragyog majd a raktár vagy termelő csarnok! Így már nyugodtan kijelenthetem, hogy a cím egyáltalán nem túlzás!

Hogy elhiggyék, amit mondok, a Strautmann BalePress 4 Compact és a Knapzak rendszer egyaránt kipróbálható, akár a saját cégüknél!
Ezeknél a próbáknál, illetve a próbák előtt egy szakértő kollégánk javaslatot tesz a hulladék kezelésére és az általa ajánlott gépek, rendszerek a díjmentes tanácsadás után általában díjmentesen ki is próbálhatók. A részletekért keressék bátran értékesítő kollégáinkat!

 

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető

Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető

Email: makai.balazs@malagrow.hu
Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja