Oldal kiválasztása

Hulladékkezelés – Malagrow Kft.

Küldetésünk egy stabil és állandóan javuló piaci pozíció elérése Magyarországon és a környező országokban a szelektív és speciális hulladékkezelés területén. Elkötelezetten törekszünk arra, hogy úttörő szerepet vállaljunk olyan innovatív, korszerű technológiák hazai meghonosításában, amelyek más gazdaságokban már bizonyítottan komoly hatékonyságnövelést eredményeztek az ezeket használó partnerek számára.

Olyan megoldásokat és technológiákat kínálunk az általunk értékesített és bérbe adott korszerű hulladékkezelési gépek segítségével, melyek a feltárt hulladékkezelési problémák alapján biztosítják azt, hogy ezen a területen a szolgáltatók és a felhasználók az eddigi működéshez képest csökkentett környezetterheléssel hatékonyságnövekedést és pozitív pénzügyi eredményt tudjanak elérni.

A Malagrow Kft. Strautmann Umwelttechnik GmbH. kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Emellett cégünk hulladékkezelési üzletága több minőségi gép hivatalos hazai forgalmazója úgy mint: Bergmann préskonténerek, KNAPZAK hulladékgyűjtők, CK International félautomata bálázók, M.B.T. tömörítőgépek, H&G csigás prések, BLIK darálók, Greenmax kompaktálók. Stabil szervizháttér és alkatrészellátás garantálja a kihelyezett gépek folyamatos működését.

 

Hulladékkezelés maximális hatékonysággal

A hulladéktömörítő és bálázó gépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Strautmann Umwelttechnik GmbH kizárólagos forgalmazóin keresztül mára a világ legtöbb országában jelen van. A Strautmann Umwelttechnik GmbH divízió a német Strautmann vállalatcsoport tagja, mely máig magánkézben van, családi vállalkozásként működik.

A Malagrow Kft. a Strautmann Umwelttechnik GmbH kizárólagos magyarországi forgalmazója: cégünk a kiválasztott termékekre kipróbálási lehetőségeket és egyedi pénzügyi megoldásokat kínál. A lehetséges partnereknél helyszíni felmérés alapján a számukra legoptimálisabb hulladékkezelési megoldásokat javasoljuk, melyek nem csak a hulladék kezelésére terjednek ki, hanem a költséghatékony összegyűjtési- és elszállítási lehetőségeket is számba veszik: “Hulladékból érték szolgáltatás”.

Vállalatunk a teljesebb hulladékkezelés érdekében más hatékony hulladékkezelési eszközöket is kínál, mint pl. a Knapzak fólia és műanyag gyűjtő rendszer. Ezen kívül a bálázáshoz szükséges eszközöket, bálázószalagokat és huzalokat is kedvező áron kínálunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy javaslatainkkal már több nagy hulladéktermelő cég is úgy alakította ki hulladékkezelő rendszerét, hogy az elérhető hulladék átvételi bevételeinek maximalizálása mellett a korábban a hulladékhoz kapcsolódó egyéb nem látható és nem számolt költségek (pl. hulladék belső gépi és személyi szállítás, munkaerő, biztonság stb.) is minimálisra csökkentek.

A hulladékkezelés költségeit a lehető legnagyobb mértékben bevétellé való fordításához ajánljuk, hogy leendő partnereink a megfelelő méretű gépek kiválasztása mellett, a beépíthető opciók kiválasztására is figyelmet fordítsanak. Ezen előnyök a munkaerő hatékonyságát, a munkavégzés biztonságát, a szállítás hatékonyságát és az energia megtakarítását is növelhetik a hulladékkezelés során.

A tömörítés lényege továbbra is a szállítási költségek csökkentése, így olyan technológiákat is ajánlunk, melyek gyakorlatilag nem jelentenek működésbeli változást, de nagyobb elszállítási hatékonyságot eredményeznek, mint pl. a görgőhordós (max) 36 m3-es konténerprés.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.