Papírhulladék

A papír hulladékok újrafeldolgozása rendkívül fontos a környezet és a papíripar számára is, ugyanis a papír 65 %- a újrafeldolgozható. Néhány papírfajta rendkívül keresett és így értékes a feldolgozók számára. Segítségünkkel nemcsak szakszerűen és hatékonyan kezelheti papír hulladékát, de megtalálhatja azon átvevőket is, akik az előkezelt, bálázott hulladékot a lehető legjobb áron veszik át.

Minden papírfajta számára megoldást jelentenek a Strautmann bálázógépeink, melyek a német minőséget, az egyszerű kezelhetőséget és a gyorsaságot egyaránt jelképezik.

Egyéb papírhulladékok lehetnek:

  • Nyomdai papír
  • Irodai papír
  • Tissue – papír
  • Kéztörlő papír
  • Darált papír
  • Papír csévék

Közvetlenül értékesíthető bálák:

Az elkészült papírbála mérete és súlya alapján alkalmas arra, hogy közvetlenül a papírgyárba szállítsák. Amennyiben a hulladék keletkezésének helyén nem szabványos, közvetlenül értékesíthető bálákat készítenek, úgy abban az esetben komoly költséggel járhat az anyag újrabálázása, mely jelentősen csökkenti az átvételi árat. A papírgyárak és újrafeldolgozó üzemek kizárólag csak szabványos bálákat vesznek át, melyek előállításában gépeink tökéletes támogatást nyújtanak Önnek.

Papír hulladék bálázására ajánlott gépeink közül:

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Elérhetőség:
06-56/514-160

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkozott!