Különösen büszkék vagyunk azon partnereinkre, akik ugyan már évek óta megelégedéssel használják gépeinket, folyamatos fejlődésüknek köszönhetően újabb berendezések vásárlása mellett döntenek, az egyre nagyobb mennyiségű és egyre változatosabb összetételű hulladékaik kezeléséhez.

Az albertirsai Zöldpont 98 Kft. több éve használja MK700 bálázógépünket a szelektíven gyűjtött fólia, vegyes műanyag, és karton bálázására. A cég növekedésének köszönhetően azonban egyre nagyobb mennyiségű és egyre változatosabb összetételű lett a hulladék.

A kertészettel foglalkozó cégeknél jellemzően előforduló nagyobb mennyiségű karton, és a tekercselve is igen nagy terjedelmű sátorfólia bálázásához csak egy nagy betöltőnyílású és igen nagy préserejű gép jöhetett szóba. Így esett a választás PP1208 prémium gépünkre, mely 58 tonna préserejével extra sűrűségű raklap méretű bálákat készít a legerősebb kartonból és fóliából is.

Az MK700 kétkamrás gépünk természetesen ezt követően is tökéletesen ellátja a feladatát a tiszta és szennyezett műanyag hulladékok bálázásában.

A felelősségteljes és szakszerű szelektivitás mellett is marad azonban egy bizonyos mennyiségű vegyes kommunális hulladék, melynek térfogatát BagPress zsákos hulladékprésünkkel jelentős mértékben tovább csökkenthetjük, így az elszállításból eredő költségek minimalizálásra kerülnek, rendkívül higiénikus hulladékkezelés mellett.

Partnereinkkel történő együttműködésünk tehát messze nem ér véget egy gép telepítésével, és a hozzá használatos kötözőanyagok biztosításával. Folyamatos kapcsolattartással és igényfelmérésekkel igyekszünk ügyfeleink fejlődésében és növekedésében szerepet vállalni.

Szakértőnk tollából:

Bozsó LászlóBozsó László
Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető
Telefon: 06-30/454-0008
Email: bozso.laszlo@malagrow.hu