Mi történt eddig 2020-ban?

2020.07.14 | Hírek

Egy évvel ezelőtt ilyenkorra már a tervezett szakmai rendezvényeink egy részét megtartottuk és lehetőségünk nyílt bemutatni újdonságainkat. Különböző hulladékkezelési technológiákról adtunk átfogó képet a szép számú résztvevőknek.  Személyesen tudtunk találkozni kedves partnereinkkel, nyílt beszélgetés formájábán tudtunk a felmerülő kérdésekre válaszolni, illetve segítséget nyújtani egy-egy döntés meghozása előtt.

Minden szakmai napunkon gyakorlati gépbemutatókat is tartottunk, ahol működés közben lehetett megismerni gépeinket, például a BaleTainer automata bálázógépet, vagy éppen az AutoLoadBaler félautomat bálázógépünket.

Sajnos a COVID helyzet és az ezzel járó bizonytalanságok felülírták idei terveinket. Éppen ezért engedjenek meg nekünk egy kis visszatekintést:

Milyen sikeres rendezvényeink voltak az elmúlt években?

Téma volt hogy, hogyan csökkenthetjük költségeinket a hatékony helyi hulladékkezelési megoldások segítségével? Középpontban: a GigaBaler automata horizontális bálázógép, MK1100 többkamrás bálázógép, APS1100 Roto-Prés szennyezett kommunális hulladék tömörítésére, M.B.T. XXL RDF hulladék előtömörítésére állt.

De sikeres rendezvényeink voltak az előző években az alábbi cégekkel együttműködve is:

 • Schneider Electric
 • NHSZ Tatabánya
 • DÉL-100
 • Nilfisk
 • Thomas and Betts.

Az elmúlt időszakot a rendezvények kényszerű halasztása miatt az online felületek, elsősorban weboldalunk frissítésére, aktualizálására, megújítására használtuk fel, másrészről olyan felhasználóbarát megoldásokkal bővítettük eszköztárunkat, melyek segítségével könnyebben lehet hulladékprés és hulladéktömörítő gépeket választani. Ezen felül esettanulmányaink segítségével igyekszünk olyan jó példákat bemutatni, melyeken keresztül egy-egy érdeklődő akár saját problémájával is találkozhat, valamint a gyakorlatban már jól működő technológia megoldást is bemutatjuk számára.

Vegyük sorba az elmúlt időszak fejlesztéseit:

 • Új weboldal design: átláthatóbb felület, felhasználóbarát megoldások. A leírásokat frissítettük a legfrissebb gyakorlati tapasztalatainkat is felhasználva. A jobb oldali menüsávval igyekszünk az érdeklődőknek egy gyors elérést adni azon felületkhez, melyek a weboldal látogatottsági adatok szerint a leginkább érdekesek lehetnek számukra.

 

 • Segítség a gépválasztáshoz:

 • Igyekeztünk átláthatóan összeszedni egy-egy gépünkhöz tartozó összes információt, hogy a lehető legfelhasználóbarátabb weboldallal tudjuk segíteni az érdeklődőket.
  Ezen felül a csatolt termékleírásokat szintén frissítettük, külön kiemelve a különböző tömörítőgépek egy-két jelentősebb tulajdonságát, mely sok esetben döntő érv lehet az adott gép választasákor:
 • Áttekinthetőbben kategorizáltuk a tömörítőgépeinket, így a bálázógépeket, illetve a hulladékpréseket igyekeztünk jól elkülöníteni. Ezen felül a ZENTEX préskonténerek számos típusával bővítettük a weboldalunkat:
 • Esettanulmányainkkal igyekszünk segíteni abban, hogy gyakorlati példákon láthassák az érdeklődők a tömörítőgépeink használatából fakadó előnyöket:

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető Email: bozso.laszlo@malagrow.hu Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető Email: makai.balazs@malagrow.hu Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Boris Laslo külkereskedelmi értékesítő (Szlovénia, Horvátország) Email: boris.laslo@malagrow.hu Telefon: