Kommunális hulladékelszállítási költségek drasztikus csökkentése – RC1100 konténerprés

2020.06.16 | Esettanulmányok

Bár az időjárás ezt egyelőre nem támasztja alá, a több okból feledhető tavasz után a nyár is megérkezett. A kedvező egészségügyi helyzet lehetővé tette a szórakozóhelyek újra nyitását, melynek köszönhetően ismét egyre nagyobb érdeklődés hulladékpréseink iránt. Számos esetben írtunk már RC1100 konténerprésünk előnyeiről, mely elsősorban a kommunális hulladékelszállítási költségek drasztikus csökkenésében mutatkozik meg. Talán kijelenthetjük, hogy kommunális hulladékpréseink nagyobb része a vendéglátási ágazatban teljesít szolgálatot.

A budapesti Kobuci kert hosszú évek óta elégedett partnereink táborát erősíti, köszönhetően a már megszokottnak számító szezonális bérleti konstrukciónak, melyet elsősorban a szezonális vendéglátásban érdekelt ügyfeleink számára dolgoztunk ki. A kommunális hulladék mennyisége a vendégek számával egyenesen arányos, viszont a hulladék tárolására szánt hely rendszerint kis alapterületű. Lukács Katalin elmondása szerint RC1100 konténerprésünkkel nem csupán jelentősen csökkentek az igen magas hulladékszállítási költségek, hanem a tömörítés előtt használt 6 db konténer helyett 2-3 konténerben is elfér a hulladék, így jelentős tárolási hely szabadul fel, mely napainkban aranyat ér.

Az esztétikusabb látványt kölcsönző hulladékudvarban a tömörítésnek köszönhetően a kellemetlen szaghatások is jelentősen csökkennek.

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető
Email: makai.balazs@malagrow.hu
Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Boris Laslo külkereskedelmi értékesítő (Szlovénia, Horvátország)
Email: boris.laslo@malagrow.hu
Telefon: