Igen sok esetben bebizonyosodott, hogy sokszor mennyiségektől függetlenül is érdemes bálázni a hulladékot. Partnereink jelentős részénél előfordul, hogy a karton és fólia hulladékok mennyisége térfogat és tömeg ismeretében egy kisbálázógépet szeretne választani a megfelelő kezeléshez.

Valóban sok esetben a puszta mennyiségek ismeretében bátran ajánlhatjuk igen megbízható és méltán népszerű BalePress 4 , BalePress 4C, Balepress 3,bálázógépeinket, de bizonyos szituációkban – mint például a maglódi székhelyű EKK Eagle Industry esetében – előfordul, hogy a kartonok mérete és vastagsága nagyobb préserőt, nagyobb betöltőnyílást igényel.

Új kivitelű masszív felépítésű BalePress 6 gépünknek köszönhetően nagyobb betöltőnyíláson könnyebben helyezhetjük a préskamrába a nehezen hajtható és szakítható 5-7 rétegű erős kartonokat, és a rendkívül erős 2,2 kW motornak és 6 tonna préserőnek köszönhetően úgy préselhetjük 80-90 kg tömegű bálákká, mintha csak papírzacskókat nyomogatnánk össze.

A bála kivétele a gépünkhöz rendszeresített bálakiszedő kiskocsival történik, míg a kész bála lekötése a rendkívül erős speciális keresztszövött bálázószalaggal lesz megoldva. Partnerünk munkatársai igen nagy megelégedéssel és pozitív visszajelzésekkel fogadták új termékünk domináns bemutatkozását.

 

Szakértőnk tollából:

Bozsó LászlóBozsó László
Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető
Telefon: 06-30/454-0008
Email: bozso.laszlo@malagrow.hu