Kis gép a nagyok erejével – Bemutatkozik a BalePress 6 bálázógép

2020.04.07 | Egykamrás STRAUTMANN kisbálázógépek, Hírek

Igen sok esetben bebizonyosodott, hogy sokszor mennyiségektől függetlenül is érdemes bálázni a hulladékot. Partnereink jelentős részénél előfordul, hogy a karton és fólia hulladékok mennyisége térfogat és tömeg ismeretében egy kisbálázógépet szeretne választani a megfelelő kezeléshez. Valóban sok esetben a puszta mennyiségek ismeretében bátran ajánlhatjuk igen megbízható és méltán népszerű BalePress 4, BalePress 4C, Balepress 3 bálázógépeinket, de bizonyos szituációkban – mint például a maglódi székhelyű EKK Eagle Industry esetében – előfordul, hogy a kartonok mérete és vastagsága nagyobb préserőt, nagyobb betöltőnyílást igényel.

Új kivitelű masszív felépítésű BalePress 6 bálázógépünknek köszönhetően nagyobb betöltőnyíláson könnyebben helyezhetjük a préskamrába a nehezen hajtható és szakítható 5-7 rétegű erős kartonokat, és a rendkívül erős 2,2 kW motornak és 6 tonna préserőnek köszönhetően úgy préselhetjük 80-90kg tömegű bálákká, mintha csak papírzacskókat nyomogatnánk össze.

A nagyobb betöltőnyílás és nagyobb űrtartalmú préskamra egyben nagyobb betöltési kapacitást is jelent, így jelentősen több hulladék tárolására van lehetőségünk a kész bála elkészüléséig, nincs többé szükség ideiglenes tárolóalkalmatosságokra.

Nehezebben tömöríthető, elasztikusabb anyagok (vastag PE fólia, PET, Big-Bag zsákok) esetében szintén praktikus BalePress 6 bálázógépünk használata, ugyanis a nagyobb préserő mellett a már kisebb gépeknél is megszokott stabil anyagvisszatartórendszer gátolja a présciklusok közötti esetleges anyag-visszatágulást. A biztonságos kerekes ajtózáró rendszer magas fokú munkabiztonságot eredményez.

A kettős préslap-megvezetés stabil megbízható hosszútávú működést biztosít, a modern préselési technológia biztosítja, hogy a préselt anyag folyamatosan a lehető legnagyobb préserőnek legyen kitéve, így érve el a lehető legnagyobb bálasűrűséget.

A bála kivétele a bálázógépünkhöz rendszeresített bálakiszedő kiskocsival történik, míg a kész bála lekötése a rendkívül erős speciális keresztszövött bálázószalaggal lesz megoldva.
Partnerünk munkatársai igen nagy megelégedéssel fogadták új termékünk igen domináns bemutatkozását.

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető
Email: makai.balazs@malagrow.hu
Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Boris Laslo külkereskedelmi értékesítő (Szlovénia, Horvátország)
Email: boris.laslo@malagrow.hu
Telefon:

Kövess minket Facebookon!