Sok esetben találkozunk partnereink részéről azzal az egyre gyakoribb igénnyel, hogy 2-3 típusú szelektíven gyűjtött, közel hasonló mennyiségű hulladékot szeretnének bálázni, lehetőleg oly módon, hogy az ne járjon két különböző gép vásárlásával.
Kisebb hulladékmennyiség esetén tökéletes megoldást nyújt erre egy MK700 kétkamrás bálázógép, azonban nagyobb mennyiségek esetén, mint például a Kecskeméti Konzerv Kft. kecskeméti telephelyén e gép már kapacitásban nem elegendő.

Az említett gépünk nagy testvére az MK1100 kétkamrás bálázógép lehetővé teszi a párhuzamosan nagyobb mennyiségben képződő karton, fólia, PET és egyéb hulladékok tömörítését, emellett nagy kamraméretének köszönhetően az egyik hulladéktípus bálázása közben a passzív kamrában jelentős mennyiségű hulladék gyűjthető.
„A korábban ömlesztve gyűjtött és elszállított karton és fóliahulladék tárolása sokkal könnyebben és praktikusabban megoldható így, továbbá a bálázott hulladék jelentősen magasabb áron értékesíthető, a keletkezett hulladékok mennyiségek pontosan követhető.”- emelte ki a bálázás legfontosabb pozitív eredményeit Sebestyén István termelési igazgató .

A 22 tonnás préserő garantálja a megfelelő anyagsűrűséget, míg a kamrákba szerelt hidraulikus bálakidobó rendszer biztosítja az elkészült bálák könnyű ürítését a préskamra elé helyezett raklapra.
Partnereink körében igen népszerű gépünk a megszokott német minőséget képviseli, mely hosszú távú innovatív megoldást nyújt a hulladékkezelésben.

Szakértőnk tollából:

Bozsó LászlóBozsó László
Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető
Telefon: 06-30/454-0008
Email: bozso.laszlo@malagrow.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkoztál!