Kapitány, kapitányom! – RC1100, BP4 Compact

2020.09.23 | Hírek

Egy korábbi tanulmányban már beszámoltunk kedves olvasóinknak arról, hogy Bükön a Caramell Hotelben nagy sikerrel üzemel 2 Strautmann gép is. Egy Strautmann RC 1100 konténerprés és egy Strautmann kisbálázó. Az egyikkel a kommunális hulladék térfogata csökkenthető jelentősen, így az elszállítások száma redukálódik, ezért sok pénzt és helyet tudunk spórolni. A Strautmann kisbálázó hasonló célt  szolgál, csak a karton és a fólia hulladék bálázására való.

Most egy újabb szállodáról tudunk beszámolni, ahol két Strautmann gép is teljesít szolgálatot. A sümegi Kapitány Hotelben jó pár évvel ezelőtt üzembe állítottak egy Strautmann RC 1100-as hulladékprést. A korábban használt 8-10 db 1100 literes kuka helyett jelenleg elég 4 db 1100 literes tárolót használni, ami jelentős helytakarosságot eredményez és nem utolsó sorban a szállítások számának jelentős csökkenése sok pénzt takarít meg a szállodának, köszönhető mindez a Malagrow Waste megoldásának!

A múlt hónapban kerestek meg azzal a problémával, hogy a hulladéktárolóban nem nagyon férnek el a papír hulladék miatt. Mi a személyes konzultáció és  helyzetfelmérés után egy Strautmann BP 4 Compactot ajánlottunk, hiszen ez a gép amellett, hogy kis helyen elfér, a 4 tonna nyomóerejének köszönhetően a kezelőszemélyzet nagy ámulatára pillanatok alatt eltüntetett 4-5 m3 papírt! Természstesen a gépet megrendelték és a kis Strautmann BP4 Compact azóta is jól érzi magát a hotelben!

Amennyiben az Ön szállodájának is gondja akad a kommunális vagy papír hulladékkal, kérje bátran a Strautmann RC 1100 vagy Strautmann BP 4 Comapct próbáját és fogadja őket örökbe, hiszen párban érzik jól magukat!

A kép csak illusztráció.

A kép csak illusztráció.

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető

Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető

Email: makai.balazs@malagrow.hu
Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja