Oldal kiválasztása

FP 200 Hordóprés

FP 200 Hordóprés

Az FP200 megszünteti a helyproblémát a tárolás és a szállítás során azáltal, hogy a hordók térfogatát a töredékére csökkenti. A gép a maximális hatékonyság érdekében kombinálja a nagy préserőt és a kármentesítő tálcát, a préselés során esetlegesen távozó folyadékok gyűjtésére. A gép felépítése, vezérlése nagyon felhasználóbarát, így működtetése, kezelése nem igényel különösebb szakképesítést, csupán egy általános gépkezelői oktatást.  Továbbá kis helyigénye következtében telepíthető közvetlenül a hulladék keletkezési helyére vagy a hulladékudvarba, veszélyes hulladék tároló közelébe.

A gép használatából fakadó előnyök:

  • akár 95%-os térfogatcsökkentés
  • egyszerű és biztonság kezelés
  • kis helyigény
  • jelentős megtakarítás a tárolási és szállítási költségeken

 

A gép felépítésének előnyei:

  • Kettős préslap megvezetők biztosítják az extrém stabilitást hosszú időn keresztül
  • D-szintű biztonsági besorolás
  • Tüskék a préslapba helyezve , mely által könnyebb a préselés
  • Hosszú présút a stabil megvezetéssel együtt biztosítja, hogy a préselt hordók egymásra jól felrakhatóak, és így a szállítás költsége a lehető legkisebb

Megoldás az Ön vállalkozásában

Termelést végző cégeknél többnyire megtalálhatóak különböző típusú, anyagú és méretű hordók. Ezek a hordók általában különböző folyadékok és kenőanyagok tárolására használatosak. Az FP200 valamennyi különböző méretű és fajta hordót képes egységesen préselni. A hordóprés használata olyan egyszerű és biztonságos, hogy bármelyik kollegánkra nyugodtan rábízhatjuk, és így a mindennapi munkavégzést jelentősen megkönnyíti. Bár az üres hordók egymásra rakva is tárolhatóak és szállíthatóak, de elsősorban ilyenkor térfogatuk jelentős részét levegő képezi. Ezért a szállítási költség is sokkal nagyobb, ugyanis nagy többségben levegőt szállít a teherautó. Ugyanúgy vonatkozik ez a tárolásra is, mivel a hordók préselés nélkül jelentős helyigénnyel bírnak.

Hordópréseléssel a maximális költségcsökkentésért

Az FP200 hordópréssel akár kb. 1:8 arányú térfogatcsökkentés érhető el, azaz kb. 8 db préselt hordó tárolható 1 hordó helyén.

A használata egyszerű: Az üres hordót helyezzük el a préskamrában. A préslapon található négy tüske kiszúrja a hordót préselés közben, így a bent rekedt levegő és folyadék szabadon távozhat. A présgép alatt található egy kármentesítő tálca, ami a gépben kifolyt anyagokat összegyűjti.

Tartósság és megbízhatóság a Strautmanntól

Az FP200 hordóprés masszív, strapabíró felépítése hosszú élettartamot garantál.  Erről a 260 mm-es U-profilokkal és a 160 mm-es kereszt U-profilokkal megerősített gépváz is biztosít bennünket.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A próba tartalmazhatja a gép bérleti idejét, leszállítást, beüzemelését, oktatását, hogy Ön csak a préselés hatékonyságára és a hulladékprés eredményeire figyeljen.

Akár több bálázógép egyidejű próbája is lehetséges. Kollégáinkkal minden esetben egyeztessen a kihelyezés körülményeiről.

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó cikkeink

Leteszteltük a Strautmann BaleTainert!

Leteszteltük a Strautmann BaleTainert!

Telephelyünkön a Strautmann BaleTainer Stand Alone, azaz egyszintes betöltésű változatát teszteltük egy meglévő partnerünk kérésére. Az anyag nem mondhatni hétköznapinak, a vertikális bálázógépek közül is csak a legnagyobb teljesítményű gépeinkkel lenne kezelhető,...

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.