A hulladékbálázó gépek élettartama lényegesen növelhető!

Fontos, hogy hulladéktömörítés befejeztével, a bálakivétel után távolítsunk el minden visszamaradt hulladékot a préskamrából. Mindezek mellett időközönként érdemes – az igénybevételtől függően – alaposan megtisztítani a présgépet az esetleges működési zavarok és egyéb károsodások elkerülése érdekében.

Szerviz, alkatrész ellátás

Szervizelés esetén a bálázógépeken a Malagrow Kft. erre szakképzett és feljogosított szakemberei végezhetnek javítási munkálatokat. Megbízó partnereink teljes körű és minőségi kiszolgálása érdekében folyamatosan képezzük szervizes munkatársainkat, annak érdekében, hogy az 5-10 éves szakmai tapasztalatuk mellett a legújabb technológiákat is könnyen elsajátíthassák és alkalmazhassák.

Szervizcsapatunk célja, hogy minden karbantartási feladatot a lehető legrövidebb határidővel maximális hatékonysággal elvégezze az ország bármely pontján.

Szervizeléssel kapcsolatos igénye van?

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

szerviz@malagrow.hu

Elérhetőségeink

A hulladéktömörítés előnyei

Gyorsabb hulladékkezelés – a hulladéktömörítés gépeinkkel másodpercek alatt készen van a hulladékkezelés, minimális emberi munkaigénnyel

Alacsony költség – hulladéktömörítő gépeink nagyon gyorsan kitermelik árukat, hiszen üzemeltetésükhöz már nem szükséges a kötözőzsinóron kívül csak egy kevés áram és a kész tömörített hulladék értékesíthető is

Egyszerű kezelés – a hulladék bepakolása után már csak egy gombnyomás szükséges és készül is a bála

Környezettudatos működés – cége környezettudatosságát erősíti, hogy hulladékát tömörített formában, könnyen újrahasznosítható módon tárolja

Helytakarékosság – a tömörített szemét sokkal kisebb helyen és rendezettebben tárolható, mint az ömlesztett

Higiénia –  nem kell a szétszóródott szemetet üldözniük többé a telephelyen, rendezettség és tisztaság veszi át a helyét

 Hulladékból érték – Miért válasszon minket?

Vállalatunk 1998-as alapítása óta a minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul megbízóink egyedi igényeit figyelembe véve. Ez a szemléletmód a mai napig meghatározza munkánkat és erre jó példa a megrendelőinkkel kialakított hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A próba tartalmazhatja a gép bérleti idejét, leszállítást, beüzemelését, oktatását, hogy Ön csak a préselés hatékonyságára és a hulladékprés eredményeire figyeljen.

Akár több bálázógép egyidejű próbája is lehetséges. Kollégáinkkal minden esetben egyeztessen a kihelyezés körülményeiről.

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.