Oldal kiválasztása

Mikor a legcélszerűbb kisbálázó gépet vagy kommunális hulladékprést rendelni a Malagrow Kft-től? Ne késlekedjen, mert most amellett, hogy egyes kisbálázó gépeinket rendkívül kedvező áron kínáljuk, emellett a berendezések készletről, akár azonnali szállítással is megrendelhetőek! Tartozzon Ön is elégedett partnereink körébe!

A Strautmann BalePress kisbálázók segítségével a préselt anyagtól függően akár 90 % térfogatcsökkentést is el lehet érni, mely által nem csak a hulladékszállítási költségek csökkennek, de a hulladékgyűjtő területen még rendezettebb környezetet is teremthetnek. 1-2 tonna havi mennyiségű papír vagy fóliahulladék esetében a kisméretű bálázógépek tökéletes megoldást nyújtanak, mivel az általuk készített 40-50 kg tömegű félraklap méretű bálákat emberi erővel is könnyű kezelni, a hulladék ilyen formában piaci áron értékesíthető, mindezek mellett komoly helyigényre sincs szükség a hulladék megfelelő kezelésére, tárolására. A széles termékkínálatnak köszönhetően egyéni igények alapján könnyen kiválasztható, melyik kisbálázógép tud megoldást nyújtani az adott hulladékkezelési problémára.

A Malagrow Kft. által forgalmazott RC1100 konténerprés segítségével közvetlenül az 1100 literes konténerbe préselhetjük a hulladékot, így a szállítási költség akár 75 %-kal is csökkenthető. Használatával a hulladék térfogata 1/4-ére is csökkenthető, maximum 6 tonnás nyomóerejének hála. Kiválóan alkalmazható műanyag vagy fém 660, 770 literes konténerekhez is. Különleges kialakításából eredően a konténerprés vigyáz a konténer épségére tömörítés során: nem a kerekekre nehezedik a nyomás, automatikusan leszabályozza a nyomóerőt. A gép kezelése mindezek mellett egyszerű, biztonságos és higiénikus. Az RC1100 ráadásul nem foglal el nagy helyet, sőt alkalmazásával lecsökkentheti a konténerek által elfoglalható területet, a használandó konténerek számát.

Egyik elégedett partnerünk a DOLIOSZ Kft. is, akik ingatlankezeléssel, építményüzemeltetéssel és közös képviseleti feladatok ellátásával foglalkoznak. Az ügyvezető elmondása alapján a beüzemelés óta a konténerprés szinte folyamatos használatban van: hetente 3-4 alkalommal tömörítik a lakossági vegyes hulladékot. Pozitívumként emelte ki, hogy a környezetterhelés csökkenése mellett gazdaságilag is eredményes volt a gépvásárlás: 2 év alatt megtérült az ára, mindezek mellett csökkentek a szállítási költségeik is.

Különösen az éttermek és vendéglátóhelyek kedvence az MT 240 szemétprés. A géppel a hulladék közvetlenül a 240 literes szeméttárolóba is tömöríthető, így abban a jelenlegi térfogatnál 3-4-szer nagyobb mennyiségű hulladék helyezhető el. A szemétprés kezelése felhasználóbarát, gyors a préselési ideje, ráadásul kis helyet foglal el, így bárhol felállítható. Speciális felépítésének köszönhetően a préselési folyamat közben a szemetes kerekei nem érintkeznek a padlóval, így nem károsodnak, a hulladék pedig könnyen kiüríthető a préselést követően is.

Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen hulladékprést használ többek között: Jamie Oliver olasz étterme, a Jamie’s Italian, az elegáns Déryné Bisztro, az Azteca Amerikai-Mexikói Grill étterem a Klauzál téren vagy a mediterrán hangulatú Mazel Tov étterem.