Hulladékkezelés szemétre szabva

2019.12.02 | Esettanulmányok, vendéglátás, szállodaipar, éttermek

Hulladékkezelés szemétre szabva

Hulladékkezelés szemétre szabva. Ezúttal is megoldást adtunk egy problémára. Egy békés-megyei útépítő partnerünknél nagy mennyiségben keletkezik kommunális hulladék, melyet 240 l-es, illetve 1100 l-es konténerekben gyűjtenek.

Cél volt a hulladékkezelés megoldása, szem előtt tartva az egyszerű, minimális munkaerővel történő működtetést, a könnyű kezelhetőséget és a szállíthatóságot.

Milyen megoldást adtunk?
Felmértük az igényeket, majd ez alapján a Zentex SHA Z-10-es mobil préskonténert javasoltuk, mobil konténerbeöntő szerkezettel.

Milyen eredményre lehet számítani ezzel a megoldással?
Minimális munkaerő ráfordítással, a préskonténer egyszerű kezelhetősége mellett (egyszerű működtetés, ürítés) megoldódik a telephelyen a hulladékkezelés kérdése.

Tekintettel a nagy tömörítési hatékonyságra a szállítások száma minimalizálható, ezzel költségmegtakarítás realizálódik. További eredmények: a szerves anyagok bomlásából adódó szaghatások csökkennek, rendezettebb munkakörnyezet valósul meg.

Bozsó László

Bozsó László

Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető

László több, mint 10 éve a Malagrow Kft vezető szaktanácsadó és értékesítő kollégája, sok száz céges partnerünk hulladékkezelését segítette elő úgy, hogy nagyobb bevételeket érjenek el kisebb munkaerő és energia felhasználás mellett.

Elérhetőség