Hogyan szerezzünk visszatérő vendégeket?

2020.06.16 | Hírek

Egy jó szállodába, kempingbe szívesen visszatér mindenki! De mitől jó egy szálláshely? Nehéz ezt pontosan meghatározni, sok összetevője van! Több kutatás első helyen hozza a tiszta, rendezett környezetet, ez nagyon fontos a vendégek számára!

A tiszta, rendezett környezet pedig a hulladéktárolónál kezdődik. Itt összpontosul egy szállodában vagy kempingben keletkező összes szemét. A legjellemzőbb a kommunális (ételmaradék, kéztörlő, szennyezett karton) és szelektív (leggyakoribb a papír és fólia).

A Malagrow Waste Solutions csapatának mindkettőre van megoldása.

A kommunális hulladékra kínált gépeink képesek arra, hogy a szemét térfogatát a felére csökkentsék, vagy ha jobban tetszik, megkétszerezik a tárolóedények kapacitását és minden egyes szemeteszsák belefér majd a tárolóedényzetbe (nincs több kuka melletti zsák).

A kommunális prések általában közvetlenül a kukába préselik a hulladékot, így nagyon könnyű dolgozni velük és akár időt is spórolhatunk a használatukkal. Az 1100 literes kukákhoz többféle jó megoldás is található a kínálatunkban.

A Strautmann RC1100 képes akár 75%os térfogatcsökkentésre, használható 1100-as, 800-as edényzethez is, kis helyen elfér es jól kombinálható akár egy Strautmann BP4 C-vel.

A büki Caramell Hotelben egy Strautmann RC1100 és egy Strautmann BP700 (BP4 Compact elődmodellje) teljesít szolgálatot. A két gép segítségével drasztikusan csökkentek a havi hulladékszállítási költségek és a hulladéktárolásra szánt hely több mint 70%-a felszabadult!

Tanácsadónknak könnyű dolga volt, mert a szálloda igazgatója Osztrák és Német minta alapján már ismerte a hulladék kezelésnek az általunk javasolt formáját. (Németországban a Strautmann gépek születési helyén már 30-évvel ezelőtt is sokkal elterjedtebb volt a helyszíni hulladékkezelés)

A közvetlenül a kukába préselő gépek egy kisebb típusa a Strautmann MT240, nevében is benne van a 240 literes kukákhoz használható, hasonló eredményességgel mint a nagyobb.

A kommunális hulladékprések egy szintén sokoldalúan használható típusa a BagPress zsákos prés. Speciális zsákba tömörít akár 75%-os térfogatcsökkenést eredményezve. A gép nagy előnye, hogy szinte bármilyen kukához használható, legyen szó akár 1100 literes vagy 4m3 -es edényzetről. A gép segítségével nem csak helyet, időt és pénzt spórolhatunk, de bizonyos kellemetlen szaghatásoktól is megszabadulhatunk a zsákos technológiának köszönhetően.

Nagy mennyiségű kommunális hulladékra és szelektív hulladékra is megoldást jelent a Bergmann Roto Prés! A gép működése gyakorlatilag automatikus csak a hulladékot kell tölteni a gépbe. Az edényzet lehet 1100 literes tároló, vagy a gép saját raklap méretű zsákja. Munkaerőt, időt, helyet és pénzt is spórolhatunk ennek a sokoldalú gépnek a segítségével.

A szelektív hulladékok kezelése a szállodákban egy nagyon fontos dolog, mert amennyiben a szelektív hulladékot eltávolítjuk a kommunális hulladékból már ezzel is jelentősen csökkenthetjük a térfogatot. A papírt és fólia hulladékot összebálázva pedig tiszta és rendes környezetet tudunk kialakítani és nem utolsó sorban sok hasznos helyet és munkaidőt spórolhatunk.

Rengeteg információ és megoldás létezik még, melyekről egy helyszíni felmérés alapján tudunk pontosabb javaslatot adni.

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető
Email: makai.balazs@malagrow.hu
Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Boris Laslo külkereskedelmi értékesítő (Szlovénia, Horvátország)
Email: boris.laslo@malagrow.hu
Telefon: