Használt gépet megbízható kézből! – BaleTainer

Valljuk be őszintén használt gépet – legyen az akár egy fűnyíró, laptop vagy hulladékot kezelő gép –, csak biztos háttérből érdemes beszerezni. A Malagrow Waste közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hulladékkezelés területén, és nem csak új, de a saját szervízében átnézett, felújított gépeket is értékesít. Néhány gépünk bemutató darab vagy próbagép volt, esetleg egy rövidebb bérleti időszakon átesett gép. Használt gépeinket minden esetben garanciával értékesítjük az ország teljes területén!

Az alábbi BaleTainer is az általunk értékesített használt gépek sorát erősíti. A gép új és egyedülálló fejlesztése a bálázás és brikettálás egyedi kombinációját foglalja magába. Elsősorban kartonpapír, papír, és PET palackok bálázására szolgál.

A 2012-es gyártású bálázó óránként 2 darab kb. 350-400 kg-os bálát készít, melyet a 14 kW-os motor és a 60 tonnás nyomóerő tesz lehetővé. Illetve, elérhető a 22 kW-os főmotorral rendelkező használt gép is, melynek kapacitása 3 bála óránként.

A rotoros betöltés és a nagy specifikus préserő egyedi sűrűségű PET bálákat eredményez.

Az automatikus működés, a logisztika és a munkaerő-költségek drasztikus csökkentését teszi lehetővé. Az általa készített bálák, méretükből kifolyólag pedig közvetlenül értékesíthetők.

A BaleTainer egyedi préselési technikája abban rejlik, hogy míg a legtöbb gép a bálákat 1 cikkelyben készíti, a BaleTainer 3 – 4 cikkelyben állítja elő őket. Segítségével pedig a hulladékkezelési terület végre tiszta és rendezett.

Magyarországon több helyen is használják már a gépet, a bálákat a dunaújvárosi papírgyár is mindig befogadja. Kültéren rendezett udvar mellett tárolhatjuk a kartont és a fóliát.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keresse bizalommal értékesítő kollégánkat, Bozsó Lászlót!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető

Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja