A Knapzak tartók és perforált zsákok lehetővé teszik az egyébként nagyon könnyű fólia (PE, zsugor vagy sztreccs) hulladék hatékony helyi gyűjtését.  A kis helyen is elférő tartókra erősített oldalán lyukasztott zsákokba az ember kézzel nyomja bele a fóliát, amivel így kinyomjuk a levegőt és nagy sűrűségben gyűjtjük a fóliát. Az így gyűjtött fólia hatékonyan szállítható, benne jól láthatóak a nem odaillő hulladékok.

Gyakran a kommunális gyűjtő mellé helyezett Knapzak eltéríti  a fóliát és egyéb műanyagokat a szemétbe kerüléstől. A kommunális hulladék állandóan emelkedő költségét a szelektív gyűjtéssel is tudja ellensúlyozni, ha Knapzakot használ!

Használjon 200 vagy 400 literes tartókat a fólia gyűjtésére és értékesítse fóliáját dupla áron és csökkentse a lerakóba kerülő műanyagok mennyiségét! Mindez rendezettebb környezetet, hatékonyabb munkafolyamatokat is eredményez. Az 1000 literes változat polisztirol gyűjtésére, a vastagabb nem perforált zsákok egyes veszélyes hulladékok gyűjtésére is alkalmasak.

KNAPZAK használatának előnyei

Számos előnnyel jár a KNAPZAK fólia gyűjtőrendszer használata – melyeket legutóbb a Vestfrost Zrt. munkatársai is kiemeltek:

  • Nagy kapacitás, kis helyigény, csökkenő szállítási  költségek: A Vestforst tapasztalatai szerint 1 m3 big bag zsáknyi fólia elfér mindössze egy 400 literes KNAPZAK gyűjtőzsákban, ezáltal nem csak rendezett környezetet tudtak teremteni, de a heti hulladékszállítási mennyiség is csökkent.
  • Könnyű gyűjteni a hulladékot a kialakításának köszönhetően: egyszerű és praktikus tárolhatóság jellemzi
  • Nincs gond többé a big bag zsákok ürítésével, tisztán tartásával: rengeteg időveszteséggel jár a big bag zsákok állandó ürítése és ráadásul gyakran előforduló probléma, hogy a big bag zsákok alján rendszeresen összegyűlik a por és egyéb szennyeződés, mely elkerülhető a KNAPZAK zsákok használatával
  • Könnyű kézi tömörítés: minél több fólia hulladék van a KNAPZAK zsákokban, annál könnyebb a kézzel történő tömörítés a perforált zsákok kialakításának köszönhetően. Mindemellett a big bag zsákok tetejéről könnyen kieshetnek és elszóródhatnak a fóliazsákok, ami egy KNAPZAK gyűjtő esetében szintén megoldott probléma, mivel egyszerűen és könnyen zárható.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkoztál!