BalePress 4, 4CD

BP4 – nyitott ajtós kötözési mód

A Strautmann BalePress 4 az egykamrás kisbálázók családjának legkedveltebb tagja, mivel egyaránt kiválóan alkalmas a kommunális, és kisebb mennyiségű papír, fólia, PET palack, műanyag és aluhulladék bálázására. Korábbi igen népszerű BalePress700 bálázógépünk számos további tökéletesítésen és praktikus módosításon esett át annak érdekében, hogy a kisebb mennyiségű hulladékkal rendelkező parnereink számára továbbra is a legjobb alternatíva lehessen.

KÖNNYEN KEZELHETŐ BÁLÁK

A 4 tonnás nyomóerő a préselt anyagtól függően akár 90 %-os térfogatcsökkenést is eredményezhet. A géppel viszonylag kis méretű és ezáltal könnyen kezelhető legfeljebb 60 kg-os bálák készíthetőek.

KÖLTSÉGHATÉKONY HULLADÉKKEZELÉS

Használatával jelentős raktározási és szállítási költségmegtakarítás érhető el. A bálák könnyebben szállíthatóak és értékesíthetőbbek, mint a nem kezelt hulladék.

KIS HELYIGÉNY, TÖBB LEHETŐSÉG

A gép kis helyet foglal és könnyen kezelhető. Magas kezelési komfortjáról árulkodik, hogy könnyű a kezelése, nagy a betöltő térfogata, a bálakiemelő kiskocsival egyszerű a kiemelés, emellett a bálázandó anyagok függvényében számos verzióban elérhető.

KORSZERŰ FELÉPÍTÉS

BalePress 4  bálázógépeink több féle kivitelben is elérhetően attól függetlenül, hogy milyen anyag kezelésére használjuk, vagy éppen mekkora az a bálatömeg, melyet még emberi erővel tudunk kezelni. Ennek köszönhetően BalePress 4 gépeink elérhetőek 40 kN és 60 kN préserejű kivitelben is, valamint a 6 kN préserejű modell esetében PET verzióban is rendelhető. Ez utóbbi kivitel hosszabb présúttal és egy speciális lenyíló ajtóval rendelkezik, mely jelentősen megkönnyíti a PET palackok betöltését a préskamrába. A Time-Control rendszer biztosítja, hogy a préselt anyag folyamatosan a lehető legnagyobb préserőnek legyen kitéve, így érve el a lehető legnagyobb bálasűrűséget!

BP4 Compact – Egy legenda születése

A Strautmann kisbálázók közül először EK700, majd BP700 néven ismerhették meg azt a gépet, mely ma már BP4 néven hódítja meg a hazai és külföldi partnereink szívét. A német gyártó, a Strautmann Umwelttechnik GmbH az elmúlt 20 év tapasztalataira alapozva, a felhasználók egyedi igényeit figyelembe véve fejleszti kisbálázó gépeit és erre kiváló példa a BalePress 4 bálázó Compact változata is.

Mi a különlegessége? A BalePress 4 Compact gépünk az egyre közkedveltebb BalePress 3 kis méreteivel rendelkezik, viszont a „nagytestvér” 1,5 kW teljesítményű 4 tonna nyomóerőt biztosító motorjával és nagy betöltő nyílással lett felszerelve. Ennek köszönhetően Ön egy kompakt méretű, bárhova elhelyezhető géppel készíthet félraklap méretű 50-60 kg tömegű papír- és, 60-70 kg tömegű fóliabálákat. A gép a rendkívül praktikus és gyors Strautmann nyitott ajtós kötözési technológiával rendelkezik, így a masszív bálákat sokkal gyorsabban készíthetik el. A BP 4 Compacttal nem csak időt, de pénzt is spórolhat a hulladékszállítási költségek csökkenésével és a hulladékértékesítésből származó bevétellel.

BP4 CD – zárt ajtós változat

A kisbálázók legújabb típusai között bevezetésre kerültek a zárt ajtós, CD (Closed door) kivitelek is, azon partnerek igényeit kielégítve, akiknél kisebb mennyiségű karton- és fólia hulladék halmozódik fel és ezt szeretnék még költséghatékonyabb módon kezelni. Tapasztalataink viszont azt mutatják, hogy nem mindig éri meg az olcsóbb verziót választani.

A CD változat megegyezik más gyártású bálázógépek kötözési rendszerével.  A préslap és a vezérlés egyszerűsített kivitele miatt, ha kész a bála, felső préslap állásnál kell áthúzzuk a szalagokat a bála elé majd befűznünk azt a zárt alsó ajtó vájatába. Így nincs lehetőségünk a kétkezes nyomógombos vezérléssel korrigálni a préslap mozgását, emiatt az is előfordul, hogy nem lesz egyenletes a kapott bála (ha az egyik oldalán jobban húzzák és kötik meg a szalagokat), a hulladék pedig könnyebben visszatágulhat.

Főbb jellemzői:

  • 4 tonnás nyomóerő
  • 90% térfogatcsökkentés
  • Kis gépváz
  • Könnyű telepítés
  • 1,5 kW motor
  • Zártajtós kötözési mód (Closed Door)
  • Egyszeres préslapmegvezetés
  • 50 x 70 x 50 cm bálaméret

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó cikkeink

Fólia és műanyagok – a hulladékvilág celebjei

A fólia és egyéb műanyagok a hulladékvilág celebjei. Régen jól lehetett velük keresni, de ma már főleg a sajtóban lehet hallani róluk és valódi értékük nincs. Az elértéktelenedés oka az, hogy az eddigi felvevőpiacok már telítődtek és egyáltalán nem, vagy csak kis...

Elérhetőség:
06-56/514-160

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkozott!