BalePress 18

BalePress 18

Akár 90%-os térfogatcsökkenés

A BalePress 18 egy univerzális bálázó, amely használható a papír, fólia, PET palack, műanyag és fémhulladék valamint a kommunális hulladék bálázására is. A 18 tonna erőt kifejtő gép képes a hulladék fajtájától függően akár 90 %-os tömörítésre, amely jelentősen csökkenti a helyigényt illetve az elszállítás költségeit.

A szelektíven gyűjtött hulladék esetében pedig a bálázás segít a könnyebb értékesítésben és jelentős helyet takarít meg.

A gép segítségével raklap méretű (200 – 250 kg-os) bálák készíthetőek. Raklapméretű bálákat készítő gépünk a hosszú élettartamot garantáló TopPlus préslapmegvezetéssel rendelkezik. A gépcsalád előnye a kisebb bálázókhoz képest a nagyobb ajtó és betöltő térfogat.

A BP 18-as család előnye a versenytársakhoz hasonlítva a nagyobb tömeg és megerősített szerkezet, mely megnöveli a gép élettartamát és újra-eladási értékét is, valamint csökkenti a szerviz költségeit. Ez különösen megmutatkozik a gyorsan visszatáguló fóliáknál, PET palackoknál, de a nagyobb nyomásra állítva (kb. 240 bar) más gépekhez hasonlítva is.

Magas szintű biztonság

Mindezen tulajdonságai mellett a gép megfelel a magas biztonsági követelményeknek: a 3-szorosan kódolt mágneses kapcsolók felügyelik az ajtó nyitást-zárást, az esetleges balesetek megelőzésére pedig egy kicsapódást gátló retesz nyújt védelmet.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó cikkeink

Fólia és műanyagok – a hulladékvilág celebjei

A fólia és egyéb műanyagok a hulladékvilág celebjei. Régen jól lehetett velük keresni, de ma már főleg a sajtóban lehet hallani róluk és valódi értékük nincs. Az elértéktelenedés oka az, hogy az eddigi felvevőpiacok már telítődtek és egyáltalán nem, vagy csak kis...

Elérhetőség:
06-56/514-160

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkozott!