Oldal kiválasztása

ÜDVÖZLET A VISSZAVÁLTÓ AUTOMATÁK KÜLÖNLEGES VILÁGÁBAN!

Mi az a visszaváltó automata?

A visszaváltó automata gép egy pet- és alu italos dobozok újrahasznosítását szolgáló berendezés, ami befogadja a használt palackokat, tömöríti és gyűjti azokat. Cserébe értékké váltható ajándékot ad, mint pl. jóváíró blokk, kedvezmény, vagy voucher. A gépek automata megoldást adnak a pet és alu dobozok gyűjtésére, különválogatására, tömörítésére. Ez egy egyszerű megoldás egy egyébként bonyolult feladatra. Az automata gépek nagy népszerűségre tettek szert az utóbbi 5 évben. Néhány országban akár 97% -r a is nőtt a visszaváltási arány.

HOGYAN MŰKÖDIK?

1.
Rakjuk az üres palackot a kijelölt helyre!

2.
A gép leolvassa a bar kódot, leméri a palackot és tömöríti azt.

3.
A gép kiad egy levásárolható blokkot, vagy egy digitális jóváírást.

MIK AZ ELŐNYEI?

  1. Maximalizálja a pet és alu hulladékok értékét, mivel azok a gépben külön kerülnek gyűjtésbe.
  2. Növeli a feldolgozhatóságát akár új palackokká.
  3. A helyben történő külön válogatás és tömörítés jelentősen csökkenti a szállítási költségeket.

Az országos visszaváltási rendszer indulásával sok új munkahely jön létre.

A szelektív kukás gyűjtés csak annyira hatékony, amennyire az emberek használják is.

Sajnos sok esetben a szelektív kukák tartalma is a kommunális hulladékban végzi, mivel nem a megfelelő helyre dobják azokat! Mivel így a hulladék könnyű és nem tömörített, drágább a logisztikája és költséges a szétválogatása.

A VISSZAVÁLTÓ GÉP EGY KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS!

Nem kell számos konténer a gyűjtéshez, és azok begyűjtését hosszú utakon lebonyolítani. Sokkal hatékonyabb kevesebb helyről, megfelelő tömörségben elszállítani az értékesebb hulladékot. Ezek az előnyök kifizetődővé teszik a gépek kihelyezését és további bevételekkel is járnak.

MARKETING

Az ECOVEND RVM automatáink beépített hirdetési felülettel rendelkeznek. Az óriás képernyők előre és oldalra is kérhetőek, így 180 fokban mindenhonnan láthatóak. Azonnali bevételi lehetőség a hirdetésből.

Az audiovizuális automaták bármilyen videómennyiség lejátszására alkalmasak és távirányítással PC-ről vagy mobilról vezérelhetőek.

Beállítási lehetőségeket is kínálunk, hogy optimálisan használhassák ki a képernyőfelületet

ECOVEND VISSZAVÁLTÓ AUTOMATÁK

Kérjük válasszon az alábbi termékek közül

EcoVend RVM 100/200 (PET, Alu)

100-as típus: 200 palack, vagy 300 alu doboz (egykamrás egy anyagnak, vagy vegyesen két anyagnak) 200-as típus: 250 palack vagy 350 aluduboz (dupla kamrában, külön gyűjtve) 2 integrált tömörítőegységgel.

EcoVend RVM 400 (PET, Alu)

500 műanyag flakon és 700 alu doboz

EcoVend RVM 1000 (üveg)

Üveg palackok gyűjtése.

Barkód leolvasással, és tömegmérő szenzorokkal, ami csak az üres palackokat fogadja be és ami összeveti a barkod adatbázist.

EcoVend RVM 2000 (PET, Alu és üveg)

500 PET palack, 300 üveg és 700 alu doboz.

Barkód leolvasással, és tömegmérő szenzorokkal, ami csak az üres palackokat fogadja be és ami összeveti a barkod adatbázist.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A próba tartalmazhatja a gép bérleti idejét, leszállítást, beüzemelését, oktatását, hogy Ön csak a préselés hatékonyságára és a hulladékprés eredményeire figyeljen.

Akár több bálázógép egyidejű próbája is lehetséges. Kollégáinkkal minden esetben egyeztessen a kihelyezés körülményeiről.

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Elérhetőségeink:
Kattints ide

E-mail:
hulladekpres@malagrow.hu

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rounded” icons_location=”top” col_number=”auto” outer_color=”dark” network_names=”true”]

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.