Oldal kiválasztása

A kommunális hulladék elszállításának díját a napokban nagy mértékben emelték több horvát városban. Ez az áremelkedés közvetlenül érinti nemcsak a társasházakat, de az éttermeket, szállodákat, vállalkozásokat, irodaház-tulajdonosokat és üzemeltetőket is. Egyes városokban akár 30-40 százalékos díjemelkedést is tapasztalhatnak. A szelektív hulladékgyűjtést alkalmazók már eddig is jelentős költségeket takaríthattak meg, de a vegyes hulladék kezelésének is van hatékony módja, mely megoldást nyújthat ebben a helyzetben.

A Malagrow Kft. által forgalmazott RC1100 konténerprés segítségével közvetlenül az 1100 literes konténerbe préselhetjük a hulladékot, így a szállítási költség akár 75 %-kal is csökkenthető. Használatával a hulladék térfogata 1/4-ére is csökkenthető maximum 6 tonnás nyomóerejének hála. A konténerprés kiválóan alkalmazható műanyag vagy fém 660, 770 literes konténerekhez is. Különleges kialakításából eredően az RC1100 vigyáz a konténer épségére tömörítés során: nem a kerekekre nehezedik a nyomás, automatikusan leszabályozza a nyomóerőt. A gép kezelése mindezek mellett egyszerű, biztonságos és higiénikus. Az RC1100 ráadásul nem foglal el nagy helyet, sőt alkalmazásával lecsökkentheti a konténerek által elfoglalható területet, a használandó konténerek számát.

Azoknak, akik nem akarnak magas hulladékszállítási költséget látni a következő számlán, jó szívvel ajánljuk az RC1100 konténerprést, melyet akár ingyenesen is kipróbálhat.

Szakértőnk tollából:

Boris Laslo

Boris Laslo
külkereskedelmi értékesítő (Szlovénia, Horvátország)
Telefon: 00 386 41 300 435; 06-70/882-0005
Email: boris.laslo@malagrow.hu

gépváz

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Köszönjük, hogy feliratkozott!

Share This