Cipőt a cipőboltból – Hulladékkezelést a Malagrow-tól

2020.08.31 | Hírek

A Malagrow Waste csapata már több mint 10 éve foglalkozik hulladékkezeléssel. Ezen idő alatt kapcsolatba kerültünk számos nagy gyártóval, raktáráruházzal, irodaházzal, hotellel, étteremmel, szóval sokféle céggel, ahol hulladék keletkezik.

Márpedig mindenhol keletkezik, így a hosszú évek alatt rengeteg tapasztalatot sikerült gyűjtenünk ebben a témában.

Csapatunk mindenre felkészült a hulladékkezelés területén, tudunk megoldásokat nyújtani papír, fólia, műanyag, fa, raklap, kommunális vagy egészen speciális hulladékokra is.

Ezek nem csak egyszerű megoldások, hanem akár komplex rendszerek, melyek könnyebbé teszik partnereink életét. Időt, helyet, pénzt, munkaerőt spórolhatunk a segítségükkel és nem utolsó sorban védjük a környezetet. Mi abból élünk, hogy olyan megoldásokat kínálunk, amik hosszútávon is működnek és korszerűek.

Miért kellene Önnek a hulladékkal foglalkoznia?

A Malagrow Waste csapata minden esetben díjmentes felmérést végez és szakszerű ajánlatot készít a hulladékkezelésre. A szaktanácsadás és az ajánlat díjmentes, így Önnek nem kell mást tennie, csak felkeresni cégünket és mi időpont-egyeztetés után szakszerű ajánlatot adunk a hulladékkezelésre.

A legtöbb esetben a kiválasztott megoldást díjmentesen ki is lehet próbálni a saját telephelyen vagy a Malagrow Csapatának központjában.

Ez azért nagyon fontos, mert így a vevőt nem éri meglepetés. Nagyon sok cég csinálja azt, hogy amikor valaki interneten megrendel egy gépet, kérdés nélkül eladják. Ez azért finoman szólva is sok veszélyt rejt magában. A Malagrow Waste az esetek 90%-ban személyes találkozó alkalmával megvizsgálja a helyszínt, a keletkező hulladékot és a hulladék keletkezésének időbeni eloszlását és mindezeket mérlegelve ajánl gépet vagy gépeket!

Az olcsónak tűnő és képen tetszetős netről megrendelt cipő nagyon tudja törni az ember lábát és gyakran silány minőségű is. Olcsó, de legalább olcsó.

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető

Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető

Email: makai.balazs@malagrow.hu
Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Kövess minket Facebookon!