A Strautmann kisbálázók közül először EK700, majd BP700 néven ismerhették meg azt a gépet, mely ma már BP4 néven hódítja meg a hazai és külföldi partnereink szívét. A német gyártó, a Strautmann Umwelttechnik GmbH az elmúlt 20 év tapasztalataira alapozva, a felhasználók egyedi igényeit figyelembe véve fejleszti kisbálázó gépeit és erre kiváló példa a BalePress 4 bálázó Compact változata is, mely először BP4 Low néven került bevezetésre.

Mi a különlegessége? A BalePress 4 Compact gépünk az egyre közkedveltebb BalePress 3 kis méreteivel rendelkezik, viszont a „nagytestvér” 1,5 kW teljesítményű 4 tonna nyomóerőt biztosító motorjával és nagy betöltő nyílással lett felszerelve. Ennek köszönhetően Ön egy kompakt méretű, bárhova elhelyezhető géppel készíthet félraklap méretű 50-60 kg tömegű papír- és, 60-70 kg tömegű fóliabálákat. A gép a rendkívül praktikus és gyors Strautmann nyitott ajtós kötözési technológiával rendelkezik, így a masszív bálákat sokkal gyorsabban készíthetik el. A BP 4 Compacttal nem csak időt, de pénzt is spórolhat a hulladékszállítási költségek csökkenésével és a hulladékértékesítésből származó bevétellel.

Szeretne további előnyöket is megtudni a BP4 Compact használatáról? Írjon nekünk és szakértő munkatársaink szívesen felveszik Önnel a kapcsolatot! Email címünk: hulladekpres@malagrow.hu

gépváz

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkozott!

Share This