Oldal kiválasztása

Mindenkinek van, de senki sem szeret fizetni érte, azaz a “szükséges” rossz.

Kommunális hulladék minden gyártónál, nagyvállalatnál, hotelben, kórházban, étteremben, börtönben, idősotthonban, raktárban, borászatban (és még a végtelenségig lehetne sorolni) keletkezik. Ennek a hulladékfajtának az elszállítása igencsak drága. Nem is beszélve arról, hogy a kommunális hulladék tárolók általában nagyon rendezetlenek és finoman szólva nem higiénikusak.

Ez nem feltétlenül a hulladék tulajdonosának hibája. A hulladékudvarok és tárolók nagyrészének mérete alultervezett. Így nem hogy nem fér el rendesen a tárolóedényzet, de általában kevés fér el belőle. Ez pedig azt eredményezi, hogy a hulladék a kuka mellé kerül.
A tároló mellé helyezett kommunális hulladék veszélyes és drága mulatság, mert viszonylag sok hatóság büntet miatta. Egy Strautmann kommunális hulladékpréssel, préskonténerrel nem csak a fent említett problémák kezelhetők, de rengeteget spórolhatunk a használatával.

A gép a következő, rendkívül egyszerű módon használható. A kukát rátoljuk a gépre, felnyitjuk a tetejét és hagyományos módon gyűjtjük a szemetet. Amikor az edényzetbe már nem fér több hulladék. Egy egyszerű és rövid, de biztonságos gombnyomással lepréseljük és kezdhetjük előröl az egészet. A gép segítségével a hulladék térfogata több mint 50 % -kal csökkenthető! Így nagy valószínűséggel a költségek is feleződnek.
Valószínűleg ez mindenkinek jó hír, akinek van kommunális hulladéka, mert a Strautmann RC 1100 segítségével rengeteget lehet spórolni! Minél több a szemét, annál nagyobb a nyereség, amit elérhet a gép használatával.
A gép próbájával kapcsolatban keressen bátran, hiszen a Strautmann RC 1100 szó szerint magáért beszél!

Makai Balázs

gépváz

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkozott!

Share This