Kisbálázók

A Malagrow Kft. által forgalmazott Strautmann egykamrás bálázógépek a piaci igényeknek megfelelően a lehető legmagasabb minőséget képviselik. A gépek konstrukciójában a legextrémebb ipari körülményeket vették alapul, így azok megtervezésében a hosszú élettartamot, a maximális megbízhatóságot, egyszerű kezelhetőséget tartották szem előtt.
A bálázógépek robosztus kialakítása mondhatjuk, hogy egyedi a piacon, melynek következtében a Strautmann márkanévtől mára már nem csak Németországban, de Magyarországon is elvárják partnereink a legmagasabb minőségi színvonalat, illetve megbízhatóságot.

Kis bálázógépek:

BP3, BP4, BP6, BP10, melyek a 3 – 10 tonna nyomóerejű, kis méretű bálát, azaz nem ipari méretű (ipari méretű: kb. 1 eur raklap alapterületű közvetlenül értékesíthető, minimum 300 kg súlyú, legalább 4 pontos kötözéssel rögzített bála), azaz 30 – 80 kg tömegű bálát készítő présgépek.

Ezek a gépek jellemzően kis helyigényűek, könnyen, akár békával mozgathatóak, kisebb mennyiségű hulladékra ajánlottak. A gépek méretéből adódóan a betöltőnyílás maximum 800 mm x 460 mm, vagyis választáskor érdemes figyelembe venni a keletkező hulladék méreteit, hisz a gyors és hatékony munkavégzés végett fontos, hogy a hulladék bármilyen kezelés (vágás, hajtogatás) nélkül beférjen a nyíláson. A bálák kötözése 2 szalaggal történik, azok kivétele a bálázógépből vagy egy, a géphez biztosított bálakocsi segítségével, vagy láncos bálakidobással (BP10) történik.

Ezen gépek választása tökéletes kisebb cégek, vállalatok, irodaházak, kórházak stb. számára, ahol a hulladék tárolása gondot jelent, illetve ideális akár egy nagyobb bálázógép mellé, ahol a nagyobb mennyiségű hulladék mellett keletkezik kisebb mennyiségű egyéb hulladék is (pl.: karton mellett, kisebb mennyiségű fólia).

 

Az ideális bálázógép kiválasztásához kérjük tekintse meg a mellékelt táblázatunkat:

Egykamrás STRAUTMANN kis bálázógépek

Kérjük válasszon az alábbi termékek közül

BalePress 3, 3CD

A Strautmann BalePress 3 az új típusú egykamrás bálázógépek családjának legkisebb tagja. A gép kiválóan alkalmas a kommunális, papír, fólia, PET palack, műanyag és alumínium hulladék bálázására.

BalePress 4, 4CD

A Strautmann BalePress 4 az egykamrás kisbálázók családjának legkedveltebb tagja, mivel egyaránt kiválóan alkalmas a kommunális, és kisebb mennyiségű papír, fólia, PET palack, műanyag és aluhulladék bálázására.

BalePress 6

A Strautmann BalePress 6 egyaránt kiválóan alkalmas a kommunális, és kisebb mennyiségű papír, fólia, PET palack, műanyag és aluhulladék bálázására.

BalePress 10

A Strautmann BalePress 10 kiválóan alkalmas papír, fólia, PET palack, műanyag és aluhulladék bálázására. A 10 tonnás nyomóerő a préselt anyagtól függően akár 90 %-os térfogatcsökkenést is eredményezhet.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A próba tartalmazhatja a gép bérleti idejét, leszállítást, beüzemelését, oktatását, hogy Ön csak a préselés hatékonyságára és a hulladékprés eredményeire figyeljen.

Akár több bálázógép egyidejű próbája is lehetséges. Kollégáinkkal minden esetben egyeztessen a kihelyezés körülményeiről.

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.