Oldal kiválasztása

A növekvő áruforgalom az üzlet sikere! A bejövő áruval együtt nő a bejövő csomagolás terjedelme is! Hogyan juttassuk vissza a hulladékot a feladóhoz?

A bálázógép ideális megoldás a karton, fólia és egyéb csomagolóanyagok tárolására, tömörítésére, raktározására, szállításra előkészítésére.

STRAUTMANN KISBÁLÁZÓGÉPEK

A Malagrow Kft. által forgalmazott Strautmann egykamrás bálázógépek a piaci igényeknek megfelelően a lehető legmagasabb minőséget képviselik. A gépek konstrukciójában a legextrémebb ipari körülményeket vették alapul, így azok megtervezésében a hosszú élettartamot, a maximális megbízhatóságot, egyszerű kezelhetőséget tartották szem előtt.
A bálázógépek robosztus kialakítása mondhatjuk, hogy egyedi a piacon, melynek következtében a Strautmann márkanévtől mára már nem csak Németországban, de Magyarországon is elvárják partnereink a legmagasabb minőségi színvonalat, illetve megbízhatóságot.

Kis bálázógépek:

BP3, BP4, BP6, BP10, melyek a 3 – 10 tonna nyomóerejű, kis méretű bálát, azaz nem ipari méretű (ipari méretű: kb. 1 eur raklap alapterületű közvetlenül értékesíthető, minimum 300 kg súlyú, legalább 4 pontos kötözéssel rögzített bála), azaz 30 – 80 kg tömegű bálát készítő présgépek.

Ezek a gépek jellemzően kis helyigényűek, könnyen, akár békával mozgathatóak, kisebb mennyiségű hulladékra ajánlottak. A gépek méretéből adódóan a betöltőnyílás maximum 800 mm x 460 mm, vagyis választáskor érdemes figyelembe venni a keletkező hulladék méreteit, hisz a gyors és hatékony munkavégzés végett fontos, hogy a hulladék bármilyen kezelés (vágás, hajtogatás) nélkül beférjen a nyíláson. A bálák kötözése 2 szalaggal történik, azok kivétele a bálázógépből vagy egy, a géphez biztosított bálakocsi segítségével, vagy láncos bálakidobással (BP10) történik.

Ezen gépek választása tökéletes kisebb cégek, vállalatok, irodaházak, kórházak stb. számára, ahol a hulladék tárolása gondot jelent, illetve ideális akár egy nagyobb bálázógép mellé, ahol a nagyobb mennyiségű hulladék mellett keletkezik kisebb mennyiségű egyéb hulladék is (pl.: karton mellett, kisebb mennyiségű fólia).

 

Az ideális bálázógép kiválasztásához kérjük tekintse meg a mellékelt táblázatunkat:

Útmutató a gépválasztáshoz - hulladék mennyiség alapján

BP3 Gépválasztó hulladékmennyiség alapján

A táblázatban jelzett értékek a gyakorlati tapasztalataink alapján lettek megállapítva. A feltüntetett értékek JAVASOLT mennyiségek, melyeket az optimális munkavégzést szem előtt tartva kalkuláltuk ki. Ez a gyakorlati felhasználásban a bálázás munkafolyamatára fordított időt, illetve munkaerőt, a könnyen kezelhető bála darabszámot, valamint a bálázógépek hosszú élettartamának biztosítását, illetve alacsony karbantartási költségét jelentik.

Kisbálázó műszaki paraméter összehasonlító táblázat

Kisbálázó gép paraméterek 1

Az előző/kisebb géptípushoz viszonyított előnyökre hívja fel a figyelmet
* a bálatömeg géptípusonkénti változási arányát szemlélteti. A jelzett értékek csak viszonyítási értékek, a pontos bálatömeg leginkább a bálazandó hulladék függvénye.

Egykamrás STRAUTMANN kis bálázógépek

Kérjük válasszon az alábbi termékek közül

BalePress 3

A Strautmann BalePress 3 az új típusú egykamrás bálázógépek családjának legkisebb tagja. A gép kiválóan alkalmas a kommunális, papír, fólia, PET palack, műanyag és alumínium hulladék bálázására.

BalePress 10

A Strautmann BalePress 10 kiválóan alkalmas papír, fólia, PET palack, műanyag és aluhulladék bálázására. A 10 tonnás nyomóerő a préselt anyagtól függően akár 90 %-os térfogatcsökkenést is eredményezhet.

BalePress 4

A Strautmann BalePress 4 az egykamrás kisbálázók családjának legkedveltebb tagja, mivel egyaránt kiválóan alkalmas a kommunális, és kisebb mennyiségű papír, fólia, PET palack, műanyag és aluhulladék bálázására.

BalePress 6

A Strautmann BalePress 6 az egykamrás kisbálázók családjának legerősebb tagja, egyaránt kiválóan alkalmas vastagabb karton és fólia, PET palack, és aluhulladék bálázására.

BalePress 6S

A BP6S bálázógépünk a BP4 típusú kis bálázónk egy erősebb változata. Ha röviden szeretnénk jellemezni, akkor egy BP4 testbe zárt BP6-os bálázógépként írhatnánk le.  A BP4 egy ergononikusabb és nagyobb kialakítású bálázó, mint a BP4 Compact.

MK 700

A Strautmann MK 700 a kétkamrás bálázógépek családjának kisebbik tagja. Használatával a helytakarékosságot biztosító bálázás mellett több típusú hulladék egyidejű kezelését és tárolását is megoldhatjuk.

BalePress 4 Compact

A BalePress 4 Compact egy egyedülálló új fejlesztés a Strautmann kínálatában. Kivitelezésénél külön figyelmet fordítottunk azon patnereink igényeire, akik igen kevés hellyel rendelkeznek a gép elhelyezéséhez, azonban stabil kompakt nagy sűrűségű bálákat szerenének előállítani.

MACFAB 40 PET 4 kamras kep

MMM 40 PET TÖMÖRÍTŐ-BÁLÁZÓ

Nagy előnye, hogy perforálja a palackokat, ezáltal akár kupakostól is a bálázógépbe dobhatóak, illetve a beltartalom ürítése is gördülékenyen történik.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.