Oldal kiválasztása

BalePress 4, 4CD bálázógép

BP4 – nyitott ajtós kötözési mód

A Strautmann BalePress 4 az egykamrás kisbálázók családjának legkedveltebb tagja, mivel egyaránt kiválóan alkalmas a kommunális, és kisebb mennyiségű papír, fólia, PET palack, műanyag és aluhulladék bálázására. Korábbi igen népszerű BalePress700 bálázógépünk számos további tökéletesítésen és praktikus módosításon esett át annak érdekében, hogy a kisebb mennyiségű hulladékkal rendelkező parnereink számára továbbra is a legjobb alternatíva lehessen.

KÖNNYEN KEZELHETŐ BÁLÁK

A 4 tonnás nyomóerő a préselt anyagtól függően akár 90 %-os térfogatcsökkenést is eredményezhet. A géppel viszonylag kis méretű és ezáltal könnyen kezelhető legfeljebb 60 kg-os bálák készíthetőek.

KÖLTSÉGHATÉKONY HULLADÉKKEZELÉS

Használatával jelentős raktározási és szállítási költségmegtakarítás érhető el. A bálák könnyebben szállíthatóak és értékesíthetőbbek, mint a nem kezelt hulladék.

KIS HELYIGÉNY, TÖBB LEHETŐSÉG

A gép kis helyet foglal és könnyen kezelhető. Magas kezelési komfortjáról árulkodik, hogy könnyű a kezelése, nagy a betöltő térfogata, a bálakiemelő kiskocsival egyszerű a kiemelés, emellett a bálázandó anyagok függvényében számos verzióban elérhető.

KORSZERŰ FELÉPÍTÉS

BalePress 4  bálázógépeink több féle kivitelben is elérhetően attól függetlenül, hogy milyen anyag kezelésére használjuk, vagy éppen mekkora az a bálatömeg, melyet még emberi erővel tudunk kezelni. Ennek köszönhetően BalePress 4 gépeink elérhetőek 40 kN és 60 kN préserejű kivitelben is, valamint a 6 kN préserejű modell esetében PET verzióban is rendelhető. Ez utóbbi kivitel hosszabb présúttal és egy speciális lenyíló ajtóval rendelkezik, mely jelentősen megkönnyíti a PET palackok betöltését a préskamrába. A Time-Control rendszer biztosítja, hogy a préselt anyag folyamatosan a lehető legnagyobb préserőnek legyen kitéve, így érve el a lehető legnagyobb bálasűrűséget!

BP4 Compact – Egy legenda születése

A Strautmann kisbálázók közül először EK700, majd BP700 néven ismerhették meg azt a gépet, mely ma már BP4 néven hódítja meg a hazai és külföldi partnereink szívét. A német gyártó, a Strautmann Umwelttechnik GmbH az elmúlt 20 év tapasztalataira alapozva, a felhasználók egyedi igényeit figyelembe véve fejleszti kisbálázó gépeit és erre kiváló példa a BalePress 4 bálázó Compact változata is.

Mi a különlegessége? A BalePress 4 Compact gépünk az egyre közkedveltebb BalePress 3 kis méreteivel rendelkezik, viszont a „nagytestvér” 1,5 kW teljesítményű 4 tonna nyomóerőt biztosító motorjával és nagy betöltő nyílással lett felszerelve. Ennek köszönhetően Ön egy kompakt méretű, bárhova elhelyezhető géppel készíthet félraklap méretű 50-60 kg tömegű papír- és, 60-70 kg tömegű fóliabálákat. A gép a rendkívül praktikus és gyors Strautmann nyitott ajtós kötözési technológiával rendelkezik, így a masszív bálákat sokkal gyorsabban készíthetik el. A BP 4 Compacttal nem csak időt, de pénzt is spórolhat a hulladékszállítási költségek csökkenésével és a hulladékértékesítésből származó bevétellel.

BP4 CD – zárt ajtós változat

A kisbálázók legújabb típusai között bevezetésre kerültek a zárt ajtós, CD (Closed door) kivitelek is, azon partnerek igényeit kielégítve, akiknél kisebb mennyiségű karton- és fólia hulladék halmozódik fel és ezt szeretnék még költséghatékonyabb módon kezelni. Tapasztalataink viszont azt mutatják, hogy nem mindig éri meg az olcsóbb verziót választani.

A CD változat megegyezik más gyártású bálázógépek kötözési rendszerével.  A préslap és a vezérlés egyszerűsített kivitele miatt, ha kész a bála, felső préslap állásnál kell áthúzzuk a szalagokat a bála elé majd befűznünk azt a zárt alsó ajtó vájatába. Így nincs lehetőségünk a kétkezes nyomógombos vezérléssel korrigálni a préslap mozgását, emiatt az is előfordul, hogy nem lesz egyenletes a kapott bála (ha az egyik oldalán jobban húzzák és kötik meg a szalagokat), a hulladék pedig könnyebben visszatágulhat.

Főbb jellemzői:

  • 4 tonnás nyomóerő
  • 90% térfogatcsökkentés
  • Kis gépváz
  • Könnyű telepítés
  • 1,5 kW motor
  • Zártajtós kötözési mód (Closed Door)
  • Egyszeres préslapmegvezetés
  • 50 x 70 x 50 cm bálaméret

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A próba tartalmazhatja a gép bérleti idejét, leszállítást, beüzemelését, oktatását, hogy Ön csak a préselés hatékonyságára és a hulladékprés eredményeire figyeljen.

Akár több bálázógép egyidejű próbája is lehetséges. Kollégáinkkal minden esetben egyeztessen a kihelyezés körülményeiről.

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó cikkeink

KNAPZAK gyűjtőrendszer – a kifogások ellen…

A hulladékok szelektív gyűjtése napjainkban már nem csak a korukat gondolkodásmódban utcahosszal megelőző cégek esetében jellemző. Azonban így is számos esetben találkozunk a változatosabbnál változatosabb kifogásokkal melyek a szelektív hulladékgyűjtés nehézségeit és...

Strautmann – A név kötelez

„Ugyan már! Mi különbség lehet két hulladékbálázógép között?” – e kérdéssel igen sok esetben találkoztunk már. Egyre növekvő számú elégedett ügyfelünk körében azonban nem vitás, hogy erre a kérdésre a válasz: Nagyon is sok különbség van! A hulladékbálázógépek...

A papírszállítás jövője

Papír és fólia hulladék szinte minden cégnél keletkezik és szinte mindenütt gondot okoz. Egyrészt nagyon sok helyet foglal, másrészt pedig nem szállítják el. Minél kevesebb mennyiségű, annál nehezebb megoldást találni. A Malagrow Kft. értékesítési vezetőjeként nap...

Elérhetőségeink:
Kattints ide

 

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

gépváz

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Köszönjük, hogy feliratkozott!

Share This