Oldal kiválasztása

BalePress 18 bálázógép

BalePress 18

Akár 90%-os térfogatcsökkenés

A BalePress 18 egy univerzális bálázó, amely használható a papír, fólia, PET palack, műanyag és fémhulladék valamint a kommunális hulladék bálázására is. A 18 tonna erőt kifejtő gép képes a hulladék fajtájától függően akár 90 %-os tömörítésre, amely jelentősen csökkenti a helyigényt illetve az elszállítás költségeit.

A szelektíven gyűjtött hulladék esetében pedig a bálázás segít a könnyebb értékesítésben és jelentős helyet takarít meg.

A gép segítségével raklap méretű (200 – 250 kg-os) bálák készíthetőek. Raklapméretű bálákat készítő gépünk a hosszú élettartamot garantáló TopPlus préslapmegvezetéssel rendelkezik. A gépcsalád előnye a kisebb bálázókhoz képest a nagyobb ajtó és betöltő térfogat.

A BP 18-as család előnye a versenytársakhoz hasonlítva a nagyobb tömeg és megerősített szerkezet, mely megnöveli a gép élettartamát és újra-eladási értékét is, valamint csökkenti a szerviz költségeit. Ez különösen megmutatkozik a gyorsan visszatáguló fóliáknál, PET palackoknál, de a nagyobb nyomásra állítva (kb. 240 bar) más gépekhez hasonlítva is.

Magas szintű biztonság

Mindezen tulajdonságai mellett a gép megfelel a magas biztonsági követelményeknek: a 3-szorosan kódolt mágneses kapcsolók felügyelik az ajtó nyitást-zárást, az esetleges balesetek megelőzésére pedig egy kicsapódást gátló retesz nyújt védelmet.

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A próba tartalmazhatja a gép bérleti idejét, leszállítást, beüzemelését, oktatását, hogy Ön csak a préselés hatékonyságára és a hulladékprés eredményeire figyeljen.

Akár több bálázógép egyidejű próbája is lehetséges. Kollégáinkkal minden esetben egyeztessen a kihelyezés körülményeiről.

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó cikkeink

KNAPZAK gyűjtőrendszer – a kifogások ellen…

A hulladékok szelektív gyűjtése napjainkban már nem csak a korukat gondolkodásmódban utcahosszal megelőző cégek esetében jellemző. Azonban így is számos esetben találkozunk a változatosabbnál változatosabb kifogásokkal melyek a szelektív hulladékgyűjtés nehézségeit és...

Strautmann – A név kötelez

„Ugyan már! Mi különbség lehet két hulladékbálázógép között?” – e kérdéssel igen sok esetben találkoztunk már. Egyre növekvő számú elégedett ügyfelünk körében azonban nem vitás, hogy erre a kérdésre a válasz: Nagyon is sok különbség van! A hulladékbálázógépek...

A papírszállítás jövője

Papír és fólia hulladék szinte minden cégnél keletkezik és szinte mindenütt gondot okoz. Egyrészt nagyon sok helyet foglal, másrészt pedig nem szállítják el. Minél kevesebb mennyiségű, annál nehezebb megoldást találni. A Malagrow Kft. értékesítési vezetőjeként nap...

Elérhetőségeink:
Kattints ide

 

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

gépváz

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Köszönjük, hogy feliratkozott!

Share This