Oldal kiválasztása

ANIS Trend Automata Bálázógépek

ANIS Trend

Az ANIS Trend egy nemzetközileg ismert gépgyártó vállalat, melynek székhelye Szlovéniában található. Több mint 25 éve fejleszt, tervez, gyárt és értékesít robusztus, automata bálázókat. Széles körű megoldást nyújt mindenféle hulladékra.

A másodlagos nyersanyagok feldolgozásához szükséges gépek és berendezések gyártásában szerzett évek tapasztalata a nyolcvanas évekre nyúlik vissza. A sorozatgyártás a ribnicai RIKO gyárban kezdődött. 1994 óta pedig a vállalat folyamatosan növekszik, és azóta több mint 350 különböző telepítést hajtott végre világszerte. Ezen az alapon teljes felszerelést tud biztosítani a kommunális, a csomagolási és az ipari hulladék kezeléséhez.

Az ANIS Trend, mint vállalat, kezdettől fogva családi vállalkozásként működik. A gyártás magas színvonala, valamint a motivált alkalmazottak csapata magas szintű szakértelmet biztosít a személyre szabott hulladékkezelési megoldások terén.

Az ANIS gépei megtalálhatók Európa nagy részén, valamint a Közel-Keleten és Ázsiában egyaránt.

Az ANIS Trend bálázói teljes körű megoldási lehetőséget kínálnak minden típusú hulladékra és felhasználásra. A gépek megfelelnek a környezetvédelmi ágazati előírásoknak!

További információkért keresse fel az ANIS-Trend weboldalát!

Kérje egyedi ajánlatunkat automata bálázógépeinkre!

Kapcsolódó cikkeink

PP1207 – Újratöltve!

PP1207 – Újratöltve!

Amikor hulladék bálázásának lehetőségéről egyeztetünk egy-egy érdeklődővel, esetleg visszatérő partnerünkkel, elsősorban a szelektív hulladékkezelés előnyeit párosítjuk a bálázásból fakadó előnyökkel. A jelenleg magas karton átvételi árak mellett az ipari méretű bálák...

Leteszteltük a Strautmann BaleTainert!

Leteszteltük a Strautmann BaleTainert!

Telephelyünkön a Strautmann BaleTainer Stand Alone, azaz egyszintes betöltésű változatát teszteltük egy meglévő partnerünk kérésére. Az anyag nem mondhatni hétköznapinak, a vertikális bálázógépek közül is csak a legnagyobb teljesítményű gépeinkkel lenne kezelhető,...

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.