ABBA automata bálázógép

ABBA bálázógép

Az ABBA Pressentechnik nagy igénybevételre szánt automata bálázógépek gyártásával foglalkozik, Németországban több évtizedes, immáron több generáción átívelő elméleti és gyakorlati tapasztalattal. A gépek minőségére jellemző a német precizitás és strapabírás, a megszokott karton, papír, fólia hulladékok mellett más speciális hulladékok, úgymint kemény műanyagok, autókárpitok, szövetek, PET palackok, italos dobozok stb… nagy sűrűségű bálákba való tömörítésére lett kifejlesztve.

Előnyei: 

  • 10 tonna/óra kapacitásig
  • karton, fólia, kemény műanyagok bálázására automata üzemmódban
  • Német gyártású
  • 5 x vertikális vagy 4 x horizontális kötözéssel
  • könnyen szállítható

Alapvetően két fajta típust különböztetünk meg:

Acomat – horizontális 3 vagy 4 huzalos kötözés, 45 – 60 t préserő, 450-550 kg bálatömeg (anyagtípus függvénye)

Albamat – vertikális 5 huzalos kötözés, 60-90 t préserő, 450-750 kg bálatömeg (anyagtípus függvénye)

A bálázógépek teljesen automatikus működésűek, azaz hulladék betöltését követően a bálázás folyamat a bála kötözéséig bezárólag automatikusan, kezelő felhasználása nélkül történik. A betöltés történhet kézi, de leginkább gépi (targonca, markoló, konténer beöntő szerkezet), vagy behordószalagos adagolással. A gép számos extrával rendelhető, így például nagy kopásállóságú erősített HARDOX csatornával, illetve padlóval, melynek nagy előnye, hogy egy egyedi és speciális eljárásnak köszönhetően elhasználódást követően egyszerűen cserélhető a gép nagyobb megbontása nélkül, de számos egyéb hasznos kiegészítő áll még rendelkezésre, melyek speciális hulladékok esetében igen jelentős tényezők lehetnek. Fontos még megjegyezni, hogy a bálacsatorna működéséért 3 hidraulikus munkahenger felel, melynek következtében egy munkahenger esetleges meghibásodása esetén a bálázógép működése zavartalanul folyhat tovább a javítás elvégzéséig.

További technikai részletekért tekintse meg összefoglaló műszaki adatlapunkat, vagy keresse szakértőinket.

Kapcsolódó dokumentumok:

bp3 m

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingyenes géppróba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A próba tartalmazhatja a gép bérleti idejét, leszállítást, beüzemelését, oktatását, hogy Ön csak a préselés hatékonyságára és a hulladékprés eredményeire figyeljen.

Akár több bálázógép egyidejű próbája is lehetséges. Kollégáinkkal minden esetben egyeztessen a kihelyezés körülményeiről.

 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolódó cikkeink

Néhány eset az elmúlt időszak beüzemeléseiből! #5

Néhány eset az elmúlt időszak beüzemeléseiből! #5

Story #1 Amikor a minőségből nem engedhet… Vannak olyan régi kedves partnereink, akik már hosszú évek óta valamely bálázógépünket használják, használták, jelen esetben egy Strautmann EK1109-es bálázógépet. Ennél a vállalatnál a gépünk extrém igénybevételnek volt...

Kötetlenül a kötözésről!

Kötetlenül a kötözésről!

Számtalan cikk született már a Malagrow Kft. szakértői tollából arról, hogy milyen minőségi kritériumokat célszerű szem előtt tartani egy hulladékprés berendezés vásárlásakor. Természetesen a gép minősége - felépítése a hosszú élettartam elérése céljából talán a...

Elérhetőségeink:
Kattints ide

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.