A vendéglátóhelyek legendás megmentője – RC1100 konténerprés

2020.09.23 | Hírek

Vendéglátásban előforduló hulladékok kezelésével kapcsolatban is igen sok esetben értekeztünk már partnereinkkel és szakmai berkekben is. Senkinek nem hat új információként, hogy sok vendég nagy mennyiségű vegyes kommunális hulladékot eredményez, melynek a megfelelő szelektív gyűjtéssel is csak bizonyos mértékben csökkenthető a térfogata.

A hulladék tárolása szinte kivétel nélkül minden étteremnek, szállodának, szórakozóhelynek komoly fejtörést okoz, hiszen a gyakran kis méretű gazdasági udvarokban sok helyet veszítünk a megfelelő számú gyűjtőkonténerek elhelyezésével.

Nem volt ez másképp a népszerű szegedi Pizzatorony étteremben sem, ahol 1100 literes konténerekben tökéletesen az előírásoknak megfelelően a higiéniai szabályok maximális betartásával gyűlt a zsákos vegyes hulladék.
Azonban a szükséges konténerek száma egyre növekedett az egyre bővülő vendégkörnek köszönhetően.

A kommunális hulladékok tömörítésében már-már legendának számító Strautmann RC1100 konténerprésünk így próbaüzemre utazott szegedi partnerünkhöz, ahol egycsapásra megszerették gépünket. Az elmúlt 15-20 év távlatában ez nem is meglepő, hiszen rendkívül könnyen kezelhető berendezésünk igen hatékonyan tömöríti az 1100 literes edénybe a hulladékot, vigyázva a konténer épségére.

Préselési technológiájának köszönhetően a konténert nem kell elmozdítani a présről, miközben csak maximálisan megpúpozott állapotban kell présciklust indítani, így szinte semmi időt nem igényel a használata.

A szükséges konténerek darabszáma így nem növekszik, hanem csökken, hasznos hely szabadul fel a gazdasági udvarban, és még rendezettebb hulladékudvarunk lesz.
Újabb elégedett partnerünket köszönhetjük e legendás gépnek!

A kép csak illusztráció.

A kép csak illusztráció.

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető

Email: bozso.laszlo@malagrow.hu
Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető

Email: makai.balazs@malagrow.hu
Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja