Irodaházak hulladékkezelése

Az irodaházak hulladékának szakszerű helyi kezelése jelentős megtakarítással járhat. Általános tapasztalat, hogy az irodaházakban, kommunális és újrahasznosítható hulladék (papír, műanyag, PET) egyaránt keletkezik. A hulladékkezelés módja és eszköze függ ezen hulladékfajták arányától és mennyiségétől.

Irodaházak gyakori problémája a keletkező kartonpapír és fólia hulladék. Mindkét hulladékfajta értékes lehet.

Miért fizessünk az elszállításért, ha pénzt is kaphatunk érte? Kis mennyiségben sem a papír sem a fólia szállítása nem éri meg. Bálázott hulladék esetében a szállítás kifizetődő, mert nem mindegy, hogy egy fuvarral 10 kg vagy 1000 kg anyagot tudnak elszállíttatni, ezért a költségcsökkentést általában szelektív gyűjtéssel és tömörítéssel érhetjük el. A megfelelő eszköz kiválasztása és   használata esetén a megtakarítás több százezer forintos nagyságrendet is elérheti és a megtakarításon felül a gép a használó tulajdonába is kerülhet.

Leggyakrabban felmerülő problémák:

  • Újrahasznosítható hulladékok elszállítása pénzbe kerül.
  • A kommunális hulladék szállítási költségei magasak.
  • Helyhiány

Termékkínálatunkból számos megoldást tudnak szakembereink ajánlani, mellyel optimalizálni lehet például egy irodaház hulladékkezelését. Akár már kisebb kapacitású bálázógépeink is tökéletesen alkalmasak egy irodaház hulladékkezelésének elvégzésére.

1 gép segítségével 2 fő problémát is kiküszöbölhetünk: a keletkező kommunális hulladékot bálákba tömörítve, kevesebb, mint a felére csökkenthetjük. Az így keletkező bálát a kukába dobva könnyű az elszállítás. Ráadásul az újrahasznosítható hulladékok, például papír és fólia bálázás ugyanezzel a géppel kiadás helyett bevételhez, juttatja az irodaházat. A bálázott papír és fólia érték! Ne dobjuk a kommunális hulladékba.

Cégünk a gépek forgalmazása mellet, komplett megoldásokat nyújt hulladékkezelésre. Mivel minden partnerünk igénye más, így a problémákat személyre szabottan, személyesen kezeljük. Amennyiben spórolni szeretne vagy optimalizálná egy irodaház hulladékkezelését, kérjen ajánlatot!

 

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Elérhetőség:
06-56/514-160

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkoztál!