Intézmények, Önkormányzatok

Napjaink egyik legfontosabb témája, hogy miként csökkenthetjük költségeinket olyan szintre, hogy azok ne jelentsenek elviselhetetlen terhet a mindennapokban.

Egyik legjelentősebb kiadás a keletkező kommunális hulladékok elszállításából eredő havi költség. Sok esetben a havi szinten erre kifizetett összegek jelentős részét megspórolhatjuk, ugyanis a keletkező kommunális hulladék inkább térfogatra, mintsem súlyra számottevő, mely különös tekintettel igaz kórházak és büntetés végrehajtási intézetek esetében.

Tapasztalataink szerint a hulladékelszállításból eredő költségek 60-70%-al csökkenthetőek, mely már korábban sok esetben bizonyítást nyert a vendéglátásban és szállodaiparban egyaránt. Hulladékprés gépeinket a rendelkezésre álló edényzet és költségek ismeretében ajánljuk, ugyanis mind a hulladék közvetlenül konténerbe tömörítésére (Strautmann RC 1100), mind annak zsákba préselésére is (BAGPRESS) lehetőség nyílik.

A korszerű és költségtakarékos hulladékgazdálkodás egyre népszerűbb országunk kórházaiban és büntetés végrehajtási intézeteiben egyaránt, bizonyítja ezt egyre bővülő referenciánk ezen intézmények soraiban:

BagPress gépet használ sikeresen: Bács-Kiskun Megyei Kórház Kecskemét, Toldy Ferenc Kórház Cegléd, Szent Lázár Megyei Kórház Salgótarján, Normafa Idősek Otthona Budapest, Mohács Város Kórháza, Kalocsai Fegyház és Börtön. Strautmann RC1100 gépet működtet: Erzsébet Kórház Sátoraljaújhely, Nagykőrösi Városi Kórház, Állami Szívkórház Balatonfüred, Szent Pantaleon Kórház Dunaújváros.

Az Önkormányzatoknak eleget kell tenniük törvényi kötelezettségeiknek és értékesíteniük kell a házhoz menő, szelektív, zsákos hulladékokat. Ezen szelektív, zsákos hulladékokat most bálázva, gazdaságosan juttathatják el az újrahasznosítóhoz vagy a központi válogatóba.

Az Önkormányzat bevételét növelheti, szállítási költségeit csökkentheti, és az OHÜ támogatást is lehívhatja segítségünkkel.
Mi biztosítani tudjuk Önöknek a technikai feltételeket.

A hulladékok bálázásából komoly bevétele származhat az Önkormányzatoknak. Legalább 4-szer, de akár 6-szor annyi hulladék el fog férni az adott konténerben. Azaz hulladékbálázással minimum ¼-ére csökkenthető a hulladék térfogata. 4-6 fuvar helyett így 1 is elegendő lesz, drasztikusan csökkentve ezáltal a szállítási költségeket.

Ráadásul a bálázott hulladék átvételéhez a legjobb árat adó átvevőt is javaslunk. Szakembereink tanácsainak segítségével OHÜ támogatására is jogosult lesz.

Számszerűsített példa: 1 konténer térfogata 30 m³, melyben kb. 48 db hulladék bála fér el, azaz kb. 6 tonna az eddigi tömörítés nélküli 1-1,5 tonna hulladék helyett. A konténert így csak egyszer kell az újrafeldolgozóig vagy a központi válogatóig elszállítani, az eddigi 4-6 alaklom helyett. Szállítási költségei így minimum a negyedére csökkennek.

 

Ajánlatkérés. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Elérhetőség:
06-56/514-160

Cím:
5000 Szolnok, Újszászi út 38.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ne maradj le híreinkről, ajánlatainkról!

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy feliratkoztál!