Néha a kevesebb több, tartja a mondás! Milyen bölcs megállapítás ez, természetesen a hulladékokra vonatkozóan is igaz. Sajnos a karton és fólia hulladéknál ez nem előny. Ez igazából a magyarországi kis üzletek és raktárak 80 % -ra vonatkozik. A raktározásra szánt terület és a munkaerő a mai világban nagy érték. Viszont, ha a raktárban, illetve kis üzletek eladóterében a kicsomagolásnál már egy kevés hulladék is keletkezik, az bizony nagy problémát okozhat. Nézzük sorra!

  1. Probléma: a hulladékot tárolni kell valahol, de már 1 db nagyobb karton vagy fólia is rengeteg helyet foglal! Megoldás: a hulladék behelyezése egy bálázóba!
  2. Probléma: A hulladékkal sokat kell gyalogolni az udvari tárolóhoz! Megoldás: egy kisbálázó elhelyezése a hulladék keletkezési helyéhez közel, valamint a hulladék behelyezése egy bálázóba!
  3. Probléma: A raktárterület nagy részét a karton és a fólia foglalja el! Megoldás: a hulladék behelyezése egy bálázóba!
  4. Probléma: A környezet nem esztétikus! Megoldás: a hulladék behelyezése egy bálázóba!
  5. Probléma: A karton hulladék a kommunális hulladékba kerül, így jelentősen növeli az elszállítási költségeket! Megoldás: a hulladék behelyezése egy bálázóba vagy KNAPZAK hulladékgyűjtőbe!
  6. Probléma: Régi a bálázó, amit használ? Megoldás: A hulladék behelyezése egy ÚJ Strautmann bálázóba!

A Malagrow Kft. a Strautmann gépek magyarországi hivatalos forgalmazója és szervize most egy díjmentes próbával támogatja azt, aki szeretné az üzletében a hulladékok okozta problémát megszüntetni.  A részletekért és a próba feltételeiért keresse bizalommal kollégáinkat!

Szakértőnk tollából:

Makai BalázsMakai Balázs
Nyugat-Magyarországi regionális vezető
Telefon: 06-30/709-7646
Email: makai.balazs@malagrow.hu