15 év a frontvonalban

2020.05.27 | Hírek

Mint ahogy már arról korábbi cikkeinkben írtunk, szervizcsapatunk folyamatosan járja az országot az  a Malagrow Kft. által forgalmazott és értékesített bálázógépek, tömörítő gépek időszakos, éves karbantartásait és munkabiztonsági felülvizsgálatait elvégezni. Immár közel két évtized távlatában a magyarországi referenciáink száma megközelíti az 1.500 db-ot, így mára ezen tervezett, ütemezett éves szervizek a technikusaink egyik fő tevékenységévé nőtte ki magát.

Pont egy ilyen éves karbantartás elvégzését rendelte meg egyik partnerünk Kelet-Magyarországon, és már ekkor derengett valami halovány emlék a múltból az ott használt bálázógép jelentőségéről. Adatbázisunkban kutakodva fényt is derítettünk gyorsan erre a rejtélyre:

Ez a PP1208-as bálázógép volt az első Strautmann bálázógép, amit értékesítettük Magyarországon!

Ma már mondhatjuk, az egykamrás bálázó gépeink legnagyobbika, a PP1208 sikertörténete 2005-ben indult, mára pedig már az ország egész területen találhatunk belőle számos referenciát. Kétségkívül az első értékesített gépeink kellemes emlékeket idéznek bennünk, ugyanakkor jelen esetben ez a bizonyíték arra, melyet számos platformon (hírlevél, cikkek, weboldal…) már annyiszor hangsúlyoztunk:

  • Bálázógép, tömörítőgép vásárlásakor nagy távlatokban célszerű gondolkodni, mivel egy gépet jóesetben 10, de akár 20 évig is szeretnénk megbízhatóan használni.

Jelen esetben a PP1208 gépünk immár 15 éve, évről évre készíti a kb. 400 kg tömegű kartonbálákat, a legpesszimistább becslés szerint is minimum 4.000 db bálát készített eddig élete folyamán. A gép megbízhatóságáról sokat mond (valamint természetesen a gép szakszerű kezeléséről egyaránt), hogy a 15 év alatt az időszakos karbantartásokon kívül, illetve egy-két kopóalkatrész cserén kívül semmilyen komolyabb meghibásodás nem történt. Ennél jobb reklámra a STRAUTMANN névnek nem is igen van szüksége:

„15 év szolgálat, legalább 3.000 db bála, kb. 1.200.000 kg lebálázott karton hulladék jelentősebb meghibásodás nélkül.”

Mit nyerhetünk azzal, ha a legmagasabb minőségű bálázógép, tömörítőgép beszerzése mellett döntünk?

  • Alacsony meghibásodási valószínűség, várhatóan alacsony szerviz költségek – fontos kiemelni a szakszerű használatot, a gép folyamatos tisztántartásának, előírt karbantartási munkálatok elvégzésének jelentőségét.
  • Egy minőségi márka mögött minőségi (szerviz)szolgáltatás is kell, hogy álljon. Jelen esetben ez a szakszerű karbantartások elvégzését, szükség szerint akár 24 órán belüli hibaelhárítást jelent., Mi történné a raktárban, ha 3-4 napig nem tudnának bálázni? Jó eséllyel KÁOSZ!
  • Garantált bálatömeg az évek múlásával is! A minőség egyik fontos jellemzője, hogy a bálatömeg az évek előrehaladtával nem csökken, 5, 10, 15 de akár 20 év múlva is közel hasonló méretű, sűrűségű bálák készíthetőek a bálázógéppel
  • Elégedett kezelők, elégedett vezető, elégedett cégtulajdonos.

Kérdése van?! Segítünk! Keresse a Malagrow Kft. munkatársait bizalommal!

Bozsó László Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető Email: bozso.laszlo@malagrow.hu Telefon:

Bozsó László kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Makai Balázs Nyugat-Magyarországi regionális vezető Email: makai.balazs@malagrow.hu Telefon:

Makai Balázs kollégánk bemutatkozó interjúját itt olvashatja

Boris Laslo külkereskedelmi értékesítő (Szlovénia, Horvátország) Email: boris.laslo@malagrow.hu Telefon: