Takarító cégek számára is tudunk megoldást nyújtani

Takarító cégek számára is tudunk megoldást nyújtani

 

Számos esetben előfordul, hogy takarítással, kertrendezéssel foglalkozó partnerink azon elvárással szembesülnek, hogy az eddig biztosított szolgáltatásaik mellett az adott partnereik hulladékkezelését is meg kellene oldaniuk a hosszú távú további együttműködés érdekében.
Biztosan állíthatjuk, hogy e kérések teljesítésében cégünkre számíthatnak partnereink, ugyanis széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk az intézményi és ipari hulladékkezelés terén is. Az esetek túlnyomó többségében egy megfelelően kivitelezett szelektív hulladékkezelési rendszer -a gyűjtéstől a szelektált és abból visszamaradó hulladékok kezeléséig – tökéletesen megoldja e problémát.

A rendszeresen keletkező hulladékok megfelelő szelektálásában Knapzak zsákos gyűjtőrendszerünk – kiegészítve új PETman és CANman termékeinkkel – nyújt praktikus megoldást, míg a szelektált hulladékok kezelése tökéletesen és rendkívül egyszerűen megoldható egy vagy többkamrás bálázógépeinkkel, és a visszamaradt kommunális hulladék is tovább tömöríthető hulladékpréseink segítségével. Így az újrahasznosítható hulladékokból származó bevétel növekedése mellett, a kommunális vegyes hulladékok elszállításából adódó költségek is lecsökkennek.

Amennyiben partnereink e rendszerek kezelését megfelelően végzik, praktikus megoldásokkal bővíthetik szolgáltatásaik palettáját.

Szakértőnk tollából:

Bozsó László

 

Bozsó László
Budapest és Kelet-Magyarországi regionális vezető
Telefon: 06-30/454-0008
Email: bozso.laszlo@malagrow.hu