Szolgáltatásaink

Hulladékkezelési tanácsadás szakértőktől

cropped-m2.jpgCégünk a kiválasztott termékekre kipróbálási lehetőségeket és egyedi pénzügyi megoldásokat kínál. A leendő partnereknél helyszíni felmérés alapján a számukra legoptimálisabb hulladékkezelési megoldásokat javasoljuk, melyek nem csak a hulladék kezelésére terjednek ki, hanem a költséghatékony összegyűjtési- és elszállítási lehetőségeket is számba veszik: “Hulladékból érték szolgáltatás”. Legfontosabb célunk a hosszú távú piaci jelenlét, így a vásárlás utáni szolgáltatásaink körét is jelentősen bővítettük és tökéletesítettük. Saját szervizes szakembereink speciális képzés után látják el a karbantartási feladatokat. Szakértő kollégáink bármely kérdéssel kapcsolatban állnak rendelkezésükre az őket, érintő szakterületet illetően.

 

Kipróbálási lehetőségek

mk700_2 hulladék bálázóGépeink megvásárlását általában komoly előkalkuláció, beruházással kapcsolatos vezetői megbeszélések szokták megelőzni. A döntés, és a finanszírozási lehetőségek közül való választás megkönnyítése érdekében gépeinkre kipróbálási lehetőséget biztosítunk, melyet az esetek többségében egy előkalkuláció előz meg.Az előkalkuláció során a gép típusának megfelelő prognózist állítunk fel annak megtérülésére vonatkozóan.Amennyiben az előkalkuláció kedvező eredményeket helyez kilátásba, az esetben a gép kipróbálása következik megbeszélt feltételek szerint. A próba időtartamát, kezdeti időpontját, és költségeit illetékes kollégánkkal egyeztetheti.

Finanszírozási lehetőségek

relaxBálázógépeinkre és hulladékpréseinkre az egy összegben történő adásvétel mellett az alábbi finanszírozási lehetőségeket biztosítjuk:Részletfizetés: A gép vételárának 3-6 vagy 12 havi részletekben való kiegyenlítése, megegyezés szerint, a feltételeket adásvételi szerződésben rögzítjük.Határozott idejű bérlet: A gépet előre meghatározott időtartamra, meghatározott havi bérleti díjon bérbe adjuk. A bérlet időtartama meghosszabbítható.Határozatlan idejű bérlet: A gépet határozatlan időtartamra, meghatározott havi bérleti díjon bérbe adjuk. A bérleti szerződésben kikötött felmondási idő nem módosítható.Tartós bérlet: A gépet előre meghatározott időtartamra (minimum 24 hónapra) meghatározott bérleti díjon bérbe adjuk, majd a bérleti időszak végén a bérlő a gépet meghatározott összegű vételi opció kifizetésével megvásárolhatja.

Telepítés, betanítás, oktatás

két kezes vezérlésA gépek telepítése előre megbeszélt időpontban és előre meghatározott körülményekkel történik. Amennyiben a gép letelepítése a mérte és súlya ismeretében targoncát vagy egyéb speciális emelőszerkezetet igényel, az esetben ezen eszközöket a gépet kipróbálni szándékozó partnerünknek kell biztosítania.A gép megfelelő elhelyezését követően a rendelkezésre álló illetékes személyzetet betanítjuk a gép helyes és biztonságos használatára, valamint a használatot a későbbiekben is segítő szükséges dokumentációt (használati utasítás, biztonsági előírások, EC tanúsítvány) is átadjuk.A gép ideiglenes átadását egy átadás-átvételi nyilatkozatban rögzítjük, melyben a próbaidőszak időtartamát is meghatározzuk.A gép kipróbálási ideje alatt a lehetséges finanszírozási lehetőségeink közük kiválaszthatják az Önök számára legmegfelelőbbet.A gépekkel kapcsolatos betanítások, oktatások több alkalommal is kérhetőek, azonban kizárólag a gép kihelyezésekor az első alkalommal képezi részét a gép árának.

Szerviz, alkatrészellátás

malagrow szervizLegfontosabb célunk a hosszú távú piaci jelenlét, így a vásárlás utáni szolgáltatásaink körét is jelentősen bővítettük és tökéletesítettük. Saját szervizes szakembereink speciális képzés után látják el a karbantartási feladatokat.Amennyiben tőlünk vásárolt vagy bérbe vett gép működésében bármilyen jellegű hiba jelentkezne, felkészült szervizcsapatunk a hiba bejelentését követő 48 órán belül a helyszínen megkezdi a javítást.A gépek javításához szükséges alkatrészeket raktárkészletünkből biztosítjuk.

Kiegészítők

szalagokCégünk a teljesebb hulladékkezelés érdekében más hatékony hulladékkezelési eszközöket is kínál, mint pl. a Knapzak fólia és műanyag gyűjtő rendszer és a zsákos hulladékpréseléshez szükséges BagPress zsák. Ezen kívül a bálázáshoz szükséges eszközöket, bálázószalagokat és huzalokat is kedvező áron kínálunk.

 

 

 

Csomagolási polisztirol (EPS) átvétel

Cégünk az alábbi feltételek megléte esetén expandált polisztirol hulladékra kihelyez megfelelő minőségű és kapacitású brikettáló gépet és a megadott paraméterektől függően a legmagasabb piaci áron felvásárolja a hulladékot, amennyiben az

  • Tiszta, csak fehér
  • elsősorban ipari (elektronika és autóipar) csomagolási
  • másodsorban visszagyűjtött elektronikai csomagolási
  • csak EPS ,nem EPP (polipropilén), nem EPE (polietilén)
  • keletkezés helyén gyűjtött és brikettált
  • nagy mennyiségű
  • nem építőipari (szigetelés)
  • nem élelmiszeripari (hal)