Veszélyes hulladékok

Az egyre dinamikusabban fejlődő technológiák alkalmazása eredményeként a gyárakban, műhelyekben egyre több olyan anyaggal, eszközzel dolgoznak, amelyek használata veszélyes hulladékok (pl.: festékek, lakkok, vegyszerek, olajok, elektronikai eszközök, akkumulátorok stb.) egész sorának keletkezésével jár. A környezetet és az egészséget károsító hulladékok kezelése nagy felelősséget és komoly kötelezettséget jelent: megbízhatóság, szakértelem, tapasztalat, és nem utolsósorban modern technológia szükségeltetik hozzá. A veszélyes hulladékok tárolására és speciális kezelésére számos szigorú jogszabály vonatkozik.

A veszélyesnek minősülő termelési hulladékok legnagyobb részét az olajjal szennyezett hulladékok teszik ki. A gyárakban, műhelyekben gyakran fáradt olajjal, olajos rongyokkal, szűrőkkel, alkatrészekkel találkozunk, ezek szelektív gyűjtése azonban közel sem mindenhol mondható megoldottnak. Az olajos hulladékok kommunális hulladékokhoz keverése viszont szigorúan tilos! Hasonló a helyzet a festékek, lakkok, hígítók, oldószerek, ragasztók esetében. Emellett a fenti anyagokkal szennyezett egyéb hulladékoknak a külön gyűjtéséről és megfelelő ártalmatlanításáról is gondoskodni kell.

Minderre környezetbarát, biztonságos megoldást kínálunk speciális gépeinkkel, melyek a zsákba préselés technológiájának köszönhetően higiénikus és korszerű megoldást biztosítanak a hulladékok kezelésére.

AJÁNLATKÉRÉS

Keresse munkatársainkat egyedi ajánlatért!

Ajánlatkérés
6 + 7 =

 

A Malagrow Kft. adatvédelmi szabályzata IDE kattintva érhető el.