Kommunális hulladék

A növekvő hulladékkezelési költségek miatt a hulladékpréselés igen aktuális téma az ipar, kereskedelem, éttermek, vendéglátó egységek, társasházak üzemeltetőinek.

A Strautmann gépeink közül számukra az RC 1100-as konténerprés, valamint az MT 240-es szemétprés lehet a megoldás, melyek a hulladékot közvetlenül a szeméttárolókba préselik. Előnyük a kevesebb elszállított konténer költségcsökkenése, valamint a nagyobb elérhető hely biztosítása a szűkös tárolókban.

Kisebb mennyiségekre is megoldásokat kínálnak a beépíthető konyhai tömörítő gépek. Újfajta megoldást kínál gyorséttermek, food-court-ok hulladékának kezelésére legújabb típusú csigás tömörítő gépünk, melynél az étteremben elhelyezett szemetes tárolókba tömöríti a könnyű vegyes hulladékot (étel és ételcsomagolás) különválasztva a benne lévő folyadékot.

Az iparban a szennyezett csomagolási anyagok is sokszor kommunális hulladékként kerülnek elszállításra. Ebben az esetben is megoldás lehet a térfogat és így a költségek csökkentésére a hulladék bálázása kisebb vagy akár nagyobb gépeinkkel. Ez a megoldás éttermek, szállodák, fürdők számára is megfelelő lehet.

Szintén alapvető követelmény a szennyezett csomagolási hulladék különválasztása a tiszta csomagolási hulladéktól, melyre megoldást kínál a Knapzak gyűjtő rendszer is.

AJÁNLATKÉRÉS

Keresse munkatársainkat egyedi ajánlatért!

Ajánlatkérés
8 + 8 =

 

A Malagrow Kft. adatvédelmi szabályzata IDE kattintva érhető el.